A TV2 csinos műsorvezetőnője a gyerekei miatt került a padlóra.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Nyilván sok szülő ismeri azt a szituációt, amibe Nóri is került. A gyerekek nagyon sokszor bekéredzkednek éjjel a szüleik ágyába, és ilyenkor természetesen a szülők azok, akik az ágy szélére szorulnak, vagy épp a földre.

Pont így járt Ördög Nóra is – szúrta ki a Bors.

Mici és Venci a szülői ágyban szeretett volna aludni, és Nóri természetesen nem bírt ellenállni a kicsik kérésének. Így azonban, hogy a gyerekek és édesapjuk kényelmesebben aludjanak, Nórinak már csak a földön maradt hely, az ágy mellett. 

A műsorvezető egy képet is posztolt közösségi oldalán, ami mellé ezt írta:

#leköltöztemazágymellé #kitúrtakagyerekeim #apadlónvagyok

Forrás: Bors,Facebook

Címlapi fotó: Instagram

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sok család is padlón van ebben az országban, csak más szempontból nézve. Őket nem a gyerekeik túrták ki, hanem a kifizetetlen számlák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Ugye most ezzel nem azt akarja éreztetni Nóri,hogy egy egyszobás lakásban laknak és nem volt egy másik szoba másik ággyal. A másik,ha nálunk ilyen helyzet alakult volna ki, a férjem semmi szín alatt nem engedte volna,hogy én feküdjek a földön. Apuka megtehette volna,hogy egy másik szobában alszik,mert ki zárt,hogy nincs másik szoba.Mi nem vagyunk celebek,de még csak gazdagok sem,még is van 2 szobánk,ahol még fotelágyak is vannak,ha véletlen vendég jönne. + 15 év alatt épült egy tetőtér(azért olyan lassan,mert hitelt nem vettünk fel soha és a fiunknak készült,hogy ha menősül,ne keljen albérletbe menniük.)Most a fiatalabb gyereké a fenti rész,de ha barátok jönnek akkor lenn vannak,mert nem bírom elviselni mikor a fejem fölött hallom a nyargalászásukat.
volvós
@papa.49: 20:14...szerinted idén már cserélt ???
papa.49
@volvós: Közel se biztos )))))))))))))
lampa laz
És mi a helyzet a havival, megjött, v nem?
Eladott Ország
@papa.49: A mosott bugyiját nem posztolta ki. Handó Tünci lehet hogy számonkéri, hogy naponta mosson budit, menstruációs ciklus esetén többször.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.