A TV2 csinos műsorvezetőnője a gyerekei miatt került a padlóra.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Nyilván sok szülő ismeri azt a szituációt, amibe Nóri is került. A gyerekek nagyon sokszor bekéredzkednek éjjel a szüleik ágyába, és ilyenkor természetesen a szülők azok, akik az ágy szélére szorulnak, vagy épp a földre.

Pont így járt Ördög Nóra is – szúrta ki a Bors.

Mici és Venci a szülői ágyban szeretett volna aludni, és Nóri természetesen nem bírt ellenállni a kicsik kérésének. Így azonban, hogy a gyerekek és édesapjuk kényelmesebben aludjanak, Nórinak már csak a földön maradt hely, az ágy mellett. 

A műsorvezető egy képet is posztolt közösségi oldalán, ami mellé ezt írta:

#leköltöztemazágymellé #kitúrtakagyerekeim #apadlónvagyok

Forrás: Bors,Facebook

Címlapi fotó: Instagram

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sok család is padlón van ebben az országban, csak más szempontból nézve. Őket nem a gyerekeik túrták ki, hanem a kifizetetlen számlák.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Sok család is padlón van ebben az országban, csak más szempontból nézve. Őket nem a gyerekeik túrták ki, hanem a kifizetetlen számlák.
cikicakk55
@Eladott Ország: Jól látom,hogy a képen olyan laptop szerűség van Nóri előtt? Én még mesekönyvből olvastam a gyerekeimnek,sőt az unokáimnak is. Szerencsére a menyem is a mesekönyvek híve,nem lusta olvasni a gyerekeknek.
cikicakk55
@cikicakk55: Eszembe jutott!!! Tablet az ilyen ketyeróknak a neve.
ila51
mindig képben kell lenni , másképp elmegy mellettük az élet @Horizont:
papa.49
Legközelebb arról tudósít mikor cserél bugyit ))))))))))))))))))))
cikicakk55
Ugye most ezzel nem azt akarja éreztetni Nóri,hogy egy egyszobás lakásban laknak és nem volt egy másik szoba másik ággyal. A másik,ha nálunk ilyen helyzet alakult volna ki, a férjem semmi szín alatt nem engedte volna,hogy én feküdjek a földön. Apuka megtehette volna,hogy egy másik szobában alszik,mert ki zárt,hogy nincs másik szoba.Mi nem vagyunk celebek,de még csak gazdagok sem,még is van 2 szobánk,ahol még fotelágyak is vannak,ha véletlen vendég jönne. + 15 év alatt épült egy tetőtér(azért olyan lassan,mert hitelt nem vettünk fel soha és a fiunknak készült,hogy ha menősül,ne keljen albérletbe menniük.)Most a fiatalabb gyereké a fenti rész,de ha barátok jönnek akkor lenn vannak,mert nem bírom elviselni mikor a fejem fölött hallom a nyargalászásukat.
volvós
@papa.49: 20:14...szerinted idén már cserélt ???
papa.49
@volvós: Közel se biztos )))))))))))))
lampa laz
És mi a helyzet a havival, megjött, v nem?
Eladott Ország
@papa.49: A mosott bugyiját nem posztolta ki. Handó Tünci lehet hogy számonkéri, hogy naponta mosson budit, menstruációs ciklus esetén többször.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.