Kínos jelenet játszódott le a kanadai énekesnő Las Vegas-i fellépésén.

A színpadon próbálta magáévá tenni Celine Diont egy rajongó – videó
Fotó: Youtube

Las Vegasban adott koncertett Celine Dion, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, rajongót szólított a színpadra. A szerencsés hölgy viszont kissé pofátlanul viselkedett az énekesnő társaságában. Először arról beszélt, hogy fiának csontvelő-átültetése volt, és a közönséget arra biztatta, legyenek ők is donorok, hogy életeket menthessenek meg.

A nő mindeközben olyan mozdulatokat végzett, amelyek láttán minden jóérzésű emberben felmerül a kérdés – miért nem zavarták le onnan azonnal? Mert mit csinált? Úgy tett, mintha Celine Dionnal üzekedne, gyakorlatilag meg is hágta – állva, több ezer néző előtt.

Dion nem esett pánikba, és roppant higgadtan kezelte az esetet, a biztonságiakat sem engedte beavatkozni. A pofátlan nézőt végül letessékelték a színpadról.

(nuus.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Ez hogy magáévá tenni, meg enyém vagy tiéd vagy, mint a szex szinonimái is torz és beteges szexista soviniszta szövegek, el kell törölni, mert már eleve ez megalázza a nőt!!! Mi az hogy ha szexel egy pár akkor magáévá teszi a férfi a nőt? Középkori idióta agresszív féreg nőelnyomó seggfejség! Mi az hogy az enyém leszel vagy enyém vagy jellegű fogalmazás, férfisoviniszta megalázása a nőnek, mintha tulajdon lenne eleve egy kapcsolatban... ez az arab világban még oké, civilizált helyen már nem szalonképes!!! Legalább a sajtóban már hanyagolni kéne ezt a fogalmazásmódot!
Szeparepa2
Áttekertem a viedót, nem is férfi volt, hanem dagadt öregedő nő, egy farmerban, hogy a jó anyjába tudta volna egyáltalán megpróbálni magáévá tenni? Nyilván azért nem bántották mert fura helyzet volt, egy nővel erőszakoskodni nem szabad főleg tömeg előtt, és nyilán mert bár részeg volt és nagyon tolakodó, de ártalmatlan volt láthatóan. A sokkal jobb kondícióban levő Celine nyilván ha akarta volna, egy gyenge rugással leküldhette volna onnan röhögve... Látható hogy Ő MAGA IS AKARTA ÉS ÉLVEZTE A SZITUT, szórakozott kicsit, talán eleve meg is volt az egész balhé szervezve, nem utolsósorban ugyebár a hölgy édesanya volt, súlyos beteg gyerekkel és maga Celine szólította fel a közönségből oda... szóval ez igen csak messze volt attól, hogy magáévá akarta volna tenni... már csak funkcionálisan sem lehetséges.. mi lett volna ha sikerrel jár? Mondjuk kinyalják és megújjazzák egymást a színpadon 69-es pózban? Már megint egy nevetséges hatásvadász idióta cím..!!!
Rockxy
Egy nő imitálta hogy meghágott egy másik nőt. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél