Friderikusz Sándor és a Music FM részleteket közöltek Friderikusz új, vasárnapi műsoráról, aminek az lesz a címe, hogy Friderikusz, Vasárnap.

„A Friderikusz, VASÁRNAP – lévén, hogy a Music FM-en hallható – egyharmad részben zene lesz”

– mondja Friderikusz Sándor.

„Kétharmad része viszont próza. Az első órában mindig bemutatunk egy kevéssé ismert, de életművével figyelemre méltó személyiséget, akivel megbeszéljük az adott hét tetszőlegesen kiválogatott híreit is. A műsor második órájában lesz egy »életmese«, azaz egy olyan ember története, amely hordoz valami szívmelengetőt, akár példaértékűt. Az utolsó óra első felében pedig a hallgatóké lesz a főszerep: bármilyen problémájukkal telefonálhatnak, és én arra – a legjobb tudásom szerint – igyekszem válaszolni.

Végül a műsor utolsó egységében »kíméletlen«; kritikát mondok mindazokról az eseményekről, jelenségekről (tévéműsorokról, filmekről, színházi előadásokról, kiállításokról, hangversenyekről, stb.), amiket az adott héten láttam, hallottam”

– tudta meg a Blikk a Friderikusz, VASÁRNAP című műsorról, ami január 21-én, vasárnap délelőtt 9 órakor indul a Music FM-en.

Címlapkép: Youtube

(Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.