A fiatal feleség csakis a magánkórházba hajlandó szülni.

Az egyik fő­városi magánklinikán, természetesen luxuskörülmények között szüli meg második gyermekét Smaltig Dalma, a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben cí­mű reality szereplője.

Csakis a magánkórház jöhet szóba, mert ott nyugalom van. Kisebb egészségi probléma miatt sajnos a normál szülés szóba sem jöhet, csak a császár, de így is apás szülés lesz. De ez is gyönyörű, nincs kü­lönb­ség. Rosszindulatú, aki mást gondol. Fontos, hogy a nő jól érezze ma­gát szüléskor, ezért kértem a szobánkba gyümölcskosarat. Szofi lányomnál is volt, anélkül el sem tudom képzelni a szülést

– mondta a Borsnak Luxus Dalma, aki hozzátette: még csak a félidőnél jár, de már most megvan mindene születen­dő kisfiának.

Címlapkép: Instagram/dalmasmaltig

(Bors)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kitartott fasztarisznya. Undorító, mikor az eltartott parasztkurva már nem tud mit kitalálni a más pénzéből származó jóléttől.
(és, szokásommal ellentétben, most nem ""kódoltam a rá használt jelzőket)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Fogalmam sincs ki ez a nő, de remélem az Isten rövidesen leszállítja a földre, mert nagyon elszállt...Nagyon el van szállva. Már most fontosabb a melle mint a gyerek. Aki teheti szüljön magánklinikán, de nem kell dicsekedni vele. A tipikus pénz van ész nincs kategória. Agyába is kérjen implantátumot... ja nem tud... nincs hely hozzá...
namihami
@Eladott Ország: Van az a baj, hogy túl sok a hely és nincs akkora implantátum, amelyik nem csak kotyogna benne.
papa.49
A neve mutatja ki ő ))))))))))))))))))
lampa laz
Az ilyenen át kell lépni mint 1 kupac szaron, mert csak annyit ér..
csipetke
Ezek az újgazdag pitchák nem tudják,hogy kínjukban mit csináljanak.Elképesztő energiát feccölnek abba,hogy valahogy felhívják magukra a figyelmet.Ez nekem csak egy szánalmas agyatlan liba..Ha esze lenne,szépen,csendben élvezné a gazdagságát..
simmering73
Ennek a luxus tyúknak is csak azért van eggyel több agytekervénye, mint a csirkének, hogy ne szarjon az udvar közepére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.