Lelkileg összeroppant a kisfiát elvesztett apa. Most ő gondozza a hároméves Jánost és a tavaly a börtönben megszületett harmadik gyermeküket, Tamást is – írta meg a zaol.hu. Az asszony januárban elhagyhatta a börtönt, a bíróságon ugyanis lakhelyelhagyási tilalomra változtatták az előzetest.

Megszólalt a megtört apa – 7 hónapos terhesen ölte meg egyik kisfiát a ceglédi anya

Fotó (illusztráció): Pixabay cco

Mint ismeretes egy ceglédi édesanya 2016 októberében megölte a másfél éves kisfiát, aki állítólag hosszasan sírt, az anyja pedig nem tudta őt lecsitítani.

A nő a síró gyereket többször felemelte, és nagy erővel a földhöz csapta. A kisfiú a fejét ért sérülésekben a helyszínen meghalt.

Bár a nő mentőt hívott, a helyszínre érkező mentősök gyors és szakszerű munkájuk nem járt sikerrel.

A ceglédi gyermekgyilkossággal gyanúsított anya élettársa a tragédia óta először szólalt meg. Eddig a közvetlen környezetén kívül egyáltalán nem beszélt a tragédiáról. 

A zaol.hu-nak az apa elmondta:

Amikor a házunkhoz értem, a mentőhelikopter is landolt már. Berohantam a házba, de a mentősök nem engedtek a gyerekem közelébe, éppen harcoltak az életéért. Negyven percig. Eközben az élettársam lehajtott fejjel, szótlanul állt az ajtó előtt. Azt tanácsolták az orvosok, hogy ne is nézzem meg a holttestet, nem készültem fel rá, nem lehetett, sokkot kaptam. A másik kisfiú, Jánoska valószínűleg végignézhette az eseménysort, őt azonnal átvittem az élettársam szüleihez, biztonságba.

Az 51 éves János szerint semmi nem utalt arra, hogy ilyen tragédia fog történni. Állítása szerint szépen nevelték a gyerekeket élettárásával.

Az első gyermek, János 2014-ben aranyozta be az életünket, majd egy évre rá a kis Danika is megszületett.

A Zala megyei hírportálnak azt mondta, hogy azon a bizonyos napon, mint addig mindig, egy puszival búcsúzott el párjától, Mónikától és a gyerekektől.

Hozzátette:

A fiúk elevenek voltak, ezért ép ésszel felfoghatatlan, mi történhetett akkor az élettársammal. Az együtt töltött tíz évünk alatt persze voltak súrlódások, talán kisebb veszekedések is, de dührohamok nem.

Az apa bár nagyon megtört, elhatározása szerint természetesen felneveli a börtönben megszületett kis Tamást is.

Tamást a gyilkosság idején a szíve alatt hordta, így még nehezebb megérteni a tettét. A börtönben szülte meg, s kétség sem fért hozzá, hogy őt is felnevelem. A gyerekek jelentenek mindent, csak rájuk koncentrálok, ha nehéz körülmények között is, de biztosítom számukra a nyugalmat.

Január elején a bíróság megszüntette a gyerekgyilkossággal gyanúsított ceglédi nő előzetes letartóztatását. Az asszony elhagyhatta a börtönt, a bíróságon ugyanis lakhelyelhagyási tilalomra változtatták az előzetest, annak ellenére, hogy a nő két éve lényegében beismerte tettét - írta meg korábban a Blikk.

Az előzetesből szabadult asszonyról élettársa a zaol.hu-nak azt mondta:

jobb, ha többé nem találkozik a gyerekekkel.

A két gyerekét egyedül nevelő férfi jelenleg a Vöröskereszt Családok Átmeneti Otthonában él.

Forrás: Blikk, zaol.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Baszki:( Azért 10 év egy pszichopatával és semmi nem utalt rá...
cikicakk55
""""Mint ismeretes egy ceglédi édesanya 2016 októberében megölte a másfél éves kisfiát, aki állítólag hosszasan sírt, az anyja pedig nem tudta őt lecsitítani.""""
Az én szememben az ilyen nem édesanya! Az a csöpp gyerek egész biztos nem ok nélkül sírt olyan hosszú ideig. Lehet,hogy a foga jött,esetleg fájhatott valami neki,vagy csak egy gyngéd ölelésre,pár megnyugtató szóra vágyott. El nem tudom képzelni,hogy tehet ilyet egy anya? Én más gyerekét sem tudnám megütni,vagy bántalmazni,nem,hogy a sajátom. Szerencsétlen ember,vajon mi lesz vele? Élete végéig nem maradhat ott ahol most lakik,két apró gyerek mellett még munkát vállalni sem tud.Abban azért bízom,hogy a gyerekeket megszült nőt, a közelébe sem engedik a két gyereknek. A legidősebb 3 évesen ha végig látta a történteket,nem tudni milyen károkat okozott neki a látvány? Sajnos sokszor felnőtt korban az ilyen dolgokon átesett gyermekből válik erőszakos gyermekbántalmazó.Remélem ez a kisfiú nem válik azzá.
Desischado
@cikicakk55: A szivemből szóltál! Engem az döbbent meg, hogy kiengedték! A börtönben kellene az ilyennek megrohadni. Bár a halálbüntetés lenne az igazi megoldás!
1magyar
A rohadék ribancnak nem telt fogamzásgátlóra???
levarosbukta
@1magyar: Bocs, de a faszi is köthetett volna csomót a farkára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.