Hencegve jelentkezett szerkesztőségünknél a Városi Kurír ballib újságírója, miután jól feljelentette Bayer Zsoltot a Médiahatóságnál egy Echo TV-ben elhangzott, Konrád Györgyre tett kijelentése miatt. Zina Mihailova portálunknak azzal dicsekedett, hogy ő jelentette fel Bayert, mert szerinte a Magyar Idők publicistája, az Echo TV műsorvezetője a Sajtóklubban “megsértette a Kossuth-díjas író emberi méltósághoz való jogát, amikor patkánynak nevezte, és burkoltan meg is fenyegette”. A jelek szerint a ballib újságírót persze csak Bayer Zsolt kijelentése zavarja, Orbán Viktor golyó általi kivégzéséről ábrándozó Konrád HVG-s interjújáról mélyen hallgat. Mert a logika szerint Konrádnak van emberi méltósághoz való joga, de Orbánnak nincs… A Városi Kurír balliberális újságírója, bizonyos Zina Mihailova jelentette fel a médiahatóságnál Bayer Zsoltot – derült ki, miután a médiamunkás hencegve jelentkezett a PestiSrácok.hu-nál a hírrel. Mihailova azzal dicsekedett, hogy ő jelentette fel Bayer...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@durbincs: Látom a Bayer kijelentési nem zavarja. Bocsika a Pesti srácok már nem független lap Stefka aki nagyobb köpönyeg forgató, volt már minden pártba oda nyal ahol úgy érzi esek neki egy kis zsozsó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.