Piacfelügyeleti eljárást indított a jegybank a Gyurcsány Ferenc egyik családi cége által Czeglédy Csaba érdekeltségének nyújtott három darab, összességében több mint 200 milliós kölcsön miatt – értesült a PestiSrácok.hu. Alapos a gyanú ugyanis arra, hogy Gyurcsányék cége jogosulatlan pénzügyi tevékenységet végzett, s ezzel súlyos törvénysértést követhetett el. Az ügyben Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő tett Jó hírnévhez fűződő személyiségi jogainak vélt megsértése miatt beperelte Budai Gyula fideszes parlamenti képviselőt és Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt Gyurcsányék két családi cége, az Altus Portfólió Kft. és az Altus Befektetési Zrt. – tájékoztatta portálunkat Budai Gyula. A Gyurcsány felesége, Dobrev Klára által vezetett cégek azt nehezményezik, hogy Budai egy tavalyi nyilatkozatában az Altus Zrt. által elnyert uniós forrásokat, illetve az Altus Kft. által a Czeglédy Csabához köthető Human Operator Zrt.-nek nyújtott kölcsönt abban a hamis színben tüntette föl,...

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Butatulokgyufa erre megint csak rábaszol, mint eddig mindig, a bíróság kifogja mondani te egy tetű vagy oszt. jónapot !!!
durbincs
@papa.49: most egy Sherlock Holmes szólt magából ?
és örüljön nagyon, hisz magából fakadt ?
endeavor
Kéne egy kép, vagy videó még a választások előtt, amin éppen vezetőszáron vezetik gyurcsányt.
Ez nem fog megtörténni.

Plusz még meg is feledkeznek az arányokról sokan.
Tudod, nem mindegy, hogy egy szál cigit lopsz, vagy kifosztasz egy egész dohányboltot fegyvernek látszó tárgyal.

A fidesz bajban van, mert több erős ellenfél is van, akik - mint kiderült - segíteni fogják egymást, még ha nincs is összefogás.
És miért van bajban?
Mert nem tud frontot nyitni annyi felé. És nem tud annyi ember ellen igazán átütő lejárató kampányt indítani- csak vagdalkozik alaptalanul. Ráadásul egyre többen hullanak ki, akik még viszonylag értelmesek voltak, így marad a salakanyag...

Vagyis, ha a csillagok is úgy akarják, a fidesz megy a levesbe áprilisban.
durbincs
@endeavor: gyorsan sütik itt már a kenyeret is ? beleférne még ez is ?
szaboria1
@görbetükör: Csak egy baj van Gyurcsány a feleségére ruházta már rég a céget. Így Budai megint a nagy semmibe nyúlt. Ha igaz lenne már akkor a MNB rég lépett volna.
lusta
@endeavor: A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk rájött, hogy azért valamiféle összefogás csak létrejött, ami a 2014-től kicsivel jobb. Ezért mindenkivel el kell hitetni, hogy nem érdemes elmenni választani, viszont az egybites 300 forintos budiforradalmárok fegyelmezetten urnához mennek, meg a 15 millió, ha kell, újmagyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél