2018. július 7-én a Budapest Parkban ad élő koncertet a 2014-es Eurovíziós Dalverseny osztrák győztese, vagyis Conchita Wurst.

Conchita Wurst lép fel az idei Budapest Pride Fesztivál záróbuliján

A hírt a Budapest Pride szervezőcsapata jelentette be a Facebookon. 

Mi idén is a szabadságra hangolunk, mert rendületlenül hiszünk benne. Hiszünk abban, hogy együtt képesek vagyunk megvalósítani az álmainkat. Tavaly sikerült kordonok nélkül, szabadabban felvonulni, idén bulizni is Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén fogunk!

- írták a szervezők.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akit nem érdekel, ne menjen oda. Nem kötelező akkor és ott megjelenni.
A többinek (jobbikos-fideszes tomboló) pedig újabb ok, amiért egy kicsit átrendezheti a város környezetét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@namihami: A békemenet is egy hányás dolog...nagyjából egy kategória a buzifelvonulással!!!Arról nem is beszélve hogy mindkettő egy nagy ripacskodás! De tudom hogy neked,mint libsinek bármit mondhatok...Miért nem valami placcon rendezik a pride-ot??? ott ahol a kutya sem látja őket,legfeljebb az aki ugyanolyan aberrált!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Pipa vagy Palika, vajon melyik nem tartotta oda neked a seggét és most haragszol a világra?
Egyébként téged az miért zavar, amire amúgy sem mennél el?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: ".Miért nem valami placcon rendezik a pride-ot??? ott ahol a kutya sem látja őket,legfeljebb az aki ugyanolyan aberrált!!! "
Ezen mit nem értettél???
namihami
@Pálinkás Pál: Most kerültem gép mellé, ezért kicsit csúszok.
Igen, nekem, mint libsinek, valóban bármit mondhatsz, hiszen elismerem a vélemény-nyilvánításodhoz fűződő jogodat.
Miért kéne a városon kívül rendezni ezeket a bulikat? Ugyanolyan adófizető, dolgozó, tanuló állampolgárok, mint a Békemarsosok. Ha azoknak lehet, akkor ezeknek miért, hogyan, milyen alapon tilthatnák meg?
Egyébiránt, a Békemenetet van, aki szintén az aberráltak menetének tartja. Akkor írjon az is, hogy takarodjanak ki a pusztába?
Pálinkás Pál
@namihami: Pontosan...ahogy a birkamenetnek,úgy a buzzancsparádénak sincs semmi keresnivalója ott ahol normális embereket taszít!!!És ne gyere megint a demagóg dumával hogy ők is normális emberek...köztudott hogy génhiba, ami pedig hibás,az nem lehet normális,legfeljebb van aki elfogadja,és van aki nem...És hál istennek még a normális emberek vannak többségben...Nos ha igazi liberális vagy,akkor miért nem követeltek ezügyben egy népszavazást???
namihami
@Pálinkás Pál: Felőlem írhatnának ki népszavazást is. A véleményem ott is, akkor is ez lenne.
Egyébiránt, szerinted mi az hogy normális emberek, mert csak a normális emberek szerint génhiba? Ugyanis ezt a ""normális"" emberek már bebizonyították önmaguknak, csak az orvostudomány és a genetika van némileg lemaradva a jelzett emberek bizonyításához képest.
A normális emberek ugyanis már azt is bebizonyították, hogy a Föld lapos és négy elefánt tartja a hátán. Na, ennyit a ""normális"" emberekről.
Oké, tudom, én csak egy ostoba libsi vagyok. De, szerinted, a tudomány is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.