Kulcsár Edina a vasárnapot az anyukájával és a 87 éves dédnagymamájával töltötte, és egy plázába mentek mozizni.

A modell és családja jókedvét azonban váratlanul beárnyékolta egy kis incidens, amelyről közösségi oldalán számolt be Edina – írta meg a Bors.

Éppen csajos napot tartunk Anyukámmal és a Mamámmal! Eljöttünk mozizni egyet, de előtte szerettünk volna ebédelni... Ugye, mondanom sem kell hányan vannak ilyenkor a bevásárolóközpontokban. Láttam, hogy egy úr éppen végez az ebéddel, így jelzés értékkel odaálltam, hogy a Mamám le tudjon majd ülni. Ahogy felállt, a Mamám már el is foglalta a helyét, de egy borzasztó modortalan, bunkó jellemtelen ,,úriember” leültette a Mamámmal szembe a lányát, hogy ezt ők foglalták! Mondom, ne idegesítsen már.. hát itt állok 5 perce. Mire azt mondja: ,,MINK IS”

Majd felállította a közel 87 éves dédnagymamámat!

Engem úgy felidegesített, hogy én csak mondtam neki a magamét és az idegtől legalább 10 percig remegett a kezem! Hogy lehet ennyire udvariatlan valaki... Az, hogy engem elküld az egy dolog, de hogy nincs valaki tekintettel az idősebbekre? Hova tűnt a tisztelet???

Mélységesen felháborít, de inkább elszomorít!

Na mindegy... Már a Mamám megnyugtatott a végtelen türelmével és nyugodtságával, így igyekszem hamar túl lenni ezen a rossz élményen és élvezni a nap további részét! 

- számol be a történtekről Kulcsár Edina közösségi oldalán.

Forrás: Facebook, Bors

Címlapi fotó: Instagram

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem tudom ki ez a luvnya, de látszik, hogy nem ismeri a mozik körüli leülős helyek etikettjét, sem úri közönségét...akik pont olyanok, mint ő, és b. családja...

...amúgy nagy élmény lehetett a mozi...pláne, ha mögötte rugdosták a támlát, mellette meg zörgős zacsiból cukorkát szedegettek, előtte meg egy gyerkőc szürcsögve szívta a kólát..

remélem nagy élmény volt
division
Na és ki a fenét érdekel ez a történet?
csipetke
Aztaaa! És most mi van?Ez a nap híre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.