A Németországot vezető politikai elit annyira nem tud leállni a bevándorlók betelepítésével, hogy most már egy migrációs tanácsadó központot is megnyitott a kormány Dakarban, a nyugat-afrikai Szenegál fővárosában. A nemzetközi fejlesztési együttműködésért felelős minisztérium (BMZ) közleménye szerint a központban tájékoztatják az érdeklődőket a "legális migráció feltételiről", és "felvilágosítást adnak az illegális migráció veszélyeiről". A központ fő feladatai közé tartozik a tájékoztatás a helyi képzési lehetőségekről és munkalehetőségekről, és kiemelten foglalkoznak az Európából visszatérőkkel, akiknek támogatására az eddigiek mellett további 5,6 millió euró (1,7 milliárd forint) értékben indítanak az újrakezdést segítő programokat. A támogatással a legnagyobb fejlődési eséllyel rendelkező gazdasági ágazatokat, köztük a megújuló energiaforrások kiaknázását és a szolgáltató szektort igyekeznek ösztönözni. Szenegál fővárosa, Dakar A BMZ tavaly Tunéziában, Marokkóban...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Szenegálba már bemutatkoztak a magyar keresztények: Egy ócska terepjáróért gyilkolt meg brutálisan egy helybéli taxist három magyar férfi Szenegálban >> hvg.hu/vilag/20060502szenegaliugy
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Farkacska fejed megint végbélbe szorult.
Ez a bevándorlás nem az amire gondolsz. Ott irányítható és képezhető embereket verbuválnak, és a kufárokkal (arogánsékkal) szemben, ez nem okozhat káoszt. Gorbánival szemben ez igenis szabályozható migráció, és ennek következménye, hogy az illegális bevándorlás csak így szüntethető meg, és így lehet az eddigi eseményeket visszafordítani. Magyarul ez jelenti a politikai megoldást!
peterkelemen
Szenegálba már bemutatkoztak a magyar keresztények: Egy ócska terepjáróért gyilkolt meg brutálisan egy helybéli taxist három magyar férfi Szenegálban >> hvg.hu/vilag/20060502szenegaliugy
vadnarancs
MEgy a mantra észnélkül... A 1300+23000 befogadott migrit miért nem látom a mantraoldalon? Az ukrán, szerb munkavállalók tömeges megjelenését miért nem látom? Az ukrán nyugdíjas-szavazókat miért nem látom? A hazaáruló románokat miért nem látom?
kokopelli
@peterkelemen: Dakarban van egy "Konrad Adenauer Stiftung" (a világon szerte !)
amely segíteni akar a szenegáli vállalkozóknak és földművelőknek! Tk. az ottani sze-
gény gazdálkodóknak akár "banksegélyt" nyújtani,ill. rávezetni őket! Megint égés a
hatodikon! A Durbinccsal végeztetik el a ß@ros melót,"az" meg csinálja!A marhája!
Clavigo
@durbincs: 15.24. Természetesen itt a Propin,,csak te lehetsz a hülye,,,anyád majma.
peterkelemen
888.hu = Orbán egyik szócsöve. Napi szintű migránshisztériakeltés a feladatuk miközben Orbánék ezerrel nyúzzák és irtják a magyarokat + napi szinten milliárdokat lopnak el a magyar és európai adófizetőktől.
Clavigo
@Shikari: Na,,,,,másik Agyalágyult,,,megjöttél ?
peterkelemen
@Shikari: Orbánt kellene Szenegálba , de sokkal inkább a tajgára deportálni az agyhalott híveivel együtt. Orbán az, aki titokban migránsokat telepít be az Unió területére köztük bűnözőket, terrorizmust támogató személyeket. Nem beszélve a határon túli talpnyalóiról, akikből 1 milliót szabadítottak az anyaországbeliekre köztük volt szekusok és szintén bűnözők. Orbán valóban egy hazaáruló tolvaj!
Clavigo
@Shikari: Te nagyon hülye vagy ,,,román.!
Eladott Ország
Írja a 888.hu a kormánypárti média zászlóshajója. A mindig mindenről jól értesülő. A hatalom irányában kritikátlanul bólogató, központi utasításokat szolgaian teljesítő, uszító, csúsztató médiaorgánum.
cs.n.
A cikk pont az ellenkezőjéről szól, mint a címe. Épphogy az ott maradást és az oda visszatérést akarják segíteni.
kereső
@cs.n.: hiába minden.Ugyanazt a forditóprogramot használja a 888,mint a halfarok.Tolmácsuk/hiteles/ meg nincs.
Sámannus
@durbincs: Tudod a szarkavarás a hülyék fegyvere. Szállj ki az ánuszból, nincs rád szükség.
kereső
@durbincs: örülök,hogy örömet tudtam szerezni.
peterkelemen
@Shikari: Igen én vagyok a gyűlöletkeltő és szító. Én vagyok az, aki közpénzen gyűlöletetkelt ma Magyarországon. Én vagyok az, aki milliárdokat ellop a magyar adófizetőktől. Én vagyok az, aki offshore cégeken keresztül több, mint 20 000 külföldit telepít be az Unióba. Én vagyok az, aki több, mint 1 millió Orbán talpnyaló határon túlit szabadítottam az anyaországbeliek nyakára, akik között bűnözők é, besúgok és volt szekusok is vannak. Szerintem ne égesd magad itt tovább, mert már így is porrá égetted önmagadat! :D
peterkelemen
@Shikari: Magyarellenes az, aki napi szinten meglopja a magyar népet, aki a magyar népre ellenőrizetlenül részabadítja a külföldieket és a határon túliakat. Orbánnak hazaárulásért, lopásokárt, csalásokért és népirtásért is feleniük kell!
kokopelli
@Shikari: Orbán-ágyasa !Miért is nem reftelektálsz a "nemfideszes" tegnapi
kommentjére (16:16),amiben meghívják az afrikaiakat az EU-ba körülnézni csa-
ládostul? Magyarországra hívja meg a tetü és ne az EU-ba!? Kellene a letele-
pedési suska a getzi bandájának?
kokopelli
@Shikari: nem kell beszélni velem,mert én csak írok,de el kell olvasni a
meghívólevelét a kormányodnak!Nemrég buktak meg a már M.o-on élő
3000 "migráccsal" is!!Égtek,mintaz Albán-cirkusz! Tudom,hogy "etelon"-
nak érzed magad,de hidd el kevés vagy! ...egy fizetett kis "senki"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.