A színésznő a napokban arról beszélt, hogy a kora miatt válik meg tőle a produkció, ami neki rosszul esik. 

Állandó szócsaták, akadékoskodás és hisztik – bennfentesek szerint ez jellemezte Sztárek Andrea kétéves tartózkodását az RTL Klub napi sorozatában. A színésznő a Barátok közt dr. Morócz Emíliájaként alaposan megkavarta a történéseket, most mégis távoznia kell.

Botrány! A kora miatt váltak meg a Barátok közt színésznőjétől

Fotó: jegy.hu

A Barátok közt elmúlt 17 évében nemigen volt még olyan színész, aki ennyi haraggal a szívében távozott. Gyanítani lehet, hogy más is történt a kulisszák mögött. A Bors egyik informátora így beszélt erről: 

"Folyamatosan kiabált, ha nem tetszett neki valami, tőle volt hangos a stúdió. Haragjának éppúgy áldozatul estek a színészkollégái, mint a készítők. Állandó volt a gyakorlatilag minősíthetetlen hangnem. Korábban Rozgonyi Ádámmal, aki pár évig volt a sorozat producere, egy párt alkottak, talán ezért, vagy bármi másért, úgy érezte, hogy beleszólhat a történet folyásába". 

Állítólag azt is megmondta, hogy szerinte melyik kollégája való a sorozatba és melyik nem. Sztárek Andrea azonban így reagált az ügyre: 

"Ezek mind koholt vádak! Az sem igaz, hogy én a kollégáimra azt mondtam volna, hogy távozzanak a sorozatból. Igen, gondolom néhány emberről, hogy nem színésznek való, sőt valójában sem az, mégis ott lehet, de nem is voltam olyan pozícióban, hogy én bárkinek a munkájáról dönthetnék"

- mondta a színésznő a lapnak.

(Bors)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Azt a néző nem tudja, hogy mi zajlik a színfalak mögött. A szerepe egy szimpatikus, hálás szerep, de már kezdett unalmas lenni.
Borsodi
Talán nem csak a filmben volt okos.Utcáról beesett szedett vetett társaságban színésznek mondó emberekkel nembiztos,hogy jó dolgozni.Ha ezt meg ki is mondta,persze,hogy kirúgták.Vagy kell a hely egy strómannak.Nem kell szomorkodni ez a sorozat csak egy reklámokat kitöltő kétszer tízperces nagy semmi.
verőce21
Kell a hely, a producer új - fiatal - barátnőjének? :)
cirip
Ez így igaz, hogy van egy rakás nem odavaló , nem színész,..sőt, a többség az. Nyilván olcsóbbak, mint a képzett, igazi színészek.
vadsanca
Nem tudom, hogy mennyit hoz a konyhára ez a végeláthatatlan sorozat? De már ideje lenne befejezni!
Rockxy
A kora miatt?
Én meg azt hittem, az osan miatt! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.