Bódi Sylvi és Szente Vajk kapcsolatát már nem először pedzegetik, de a rendezőnek még mindig felesége van, de úgy tűnik, hogy Erdélyi Timi zöld utat adott nekik.

Tavaly májusban Bódi Sylvi és Szente Vajk együtt jelentek meg egy bemutatón, akkor boronálták őket először össze. Akkor csak a munkakapcsolatra fogták a megjelenést, de ezúttal nincs mivel magyarázni:

egy élelmiszerboltban vesztek össze a fagyasztott áruk és a paradicsom miatt.

A beszámolók szerint úgy civakodtak, mint egy idős házaspár. A baj csak az, hogy Szente Vajknak van felesége. Erdélyi Timi és közte ugyan egyszer megszakadt a kapcsolat, de a legutóbbi információk szerint dolgoztak a házasságuk rendbehozatalán. Egy informátor szerint azonban erről szó sincs. Valószínűleg már Timi is elengedte ezt a kapcsolatot.

A nagy sikerre és a jó hangulatra tekintettel, előre nem tervezetten megosztok még egy albumot Veletek a holnapi nap folyamán, melyben a bugyik mellett különleges fehérneműk is helyet kapnak. Mindenre lehet licitálni az album felrakástól számított 24óráig. ⏱ Azt kell mondjam, hogy nagyon jól éreztem magam a mai napon, mert rengeteg humoros és igényes ember érkezett a gardróbvásárba és nagyon sok mosolyt csaltak az arcomra a kommentek. ️ Csak így tovább, és remélem ezúttal olyanok is szert tudnak tenni egy-egy darabra, akiknek eddig nem sikerült. Na, megyek is és szétnézem a fehérnemüs fiókomban. #BódiSylviGardróbvásár #FolytKövHolnap #BugyiBörze #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

„A nyilvánosság egy békülési próbálkozásról tud, de ki tudja, hogy ez már valójában hányadik? Én annyit tudok, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, Timi készül egy premierre is. Úgy látom, magabiztos és kiegyensúlyozott.

Szerintem túltette magát ezen a kapcsolaton,

és ha Vajk mást talált, nem áll a boldogsága útjába” – mondta

Címlapkép: Instagram/sylvibodi

(Bors)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Erdélyi Timi egy okos nő. Örülök neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Horizont: 10,43 Várd ki a végét,hosszú még a nap.Még eztán jön a többi ribizli,Vajnáné,Sarkikati,Baukó,stb...
volvós
@Horizont: 11:21
Nálad a PONT !!! ÁMEN :-))))
justhpeter
@Horizont: A fiatalokat nem szabad ilyen szigorúan megítélni. Ők még keresik az igazit.
csipetke
@justhpeter: 13.28 Felénk ezt úgy mondják,hogy kefélnek,mint a nyulak...)
justhpeter
@csipetke: Felénk meg úgy, hogy hadd ba...on, csak ne lopjon, hadd lopjon, csak ne tőlem.
Fradigege
Bódi Sylvi ezt a kisgyereket pohár vízként fogyasztja el a desszert mellé az ágyban. Jó nagy lúzer gyerek. Sylvikénk több fszt fogott, mint kilincset. Jó lesz a hülye gyerek arra, hogy Bódikánk megállapodjon. Előre borítékolom, hogy Sylvikénk hordja a kapcsolatban a nadrágot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.