Becsületsértés miatt indult eljárás Gáspár Győző ellen, az üggyel kapcsolatban már ki is hallgatták. Szerdán Győzike a Tv2 Mokka adásában kért élőben elnézést.

Győzike és ügyvédje, dr. Szilágyi Roland a Mokka stúdiójában beszéltek az ügy részleteiről  – írta meg a Blikk.

Győzike élő adásban kért bocsánatot – videó

A showman élő adásban kért bocsánatot, és azt is elárulta, hogy magát képviseli majd a bíróságon.

Győzike a műsorban azt mondta:

Én véleményt nyilvánítottam, és ha megsértettem az osztályvezető asszonyt, akkor én elnézést kérek ország-világ előtt. És én úgy gondolom, hogy csak véleményt nyilvánítottam.

A Romantic frontembere ellen valószínűleg azért tettek feljelentést, mert decemberben egy tévéműsorban megjegyzéseket tett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik osztályvezetőjére, akit meg is nevezett.

Az ügyben korábban a Blikknek is nyilatkozott Győzike.

A lapnak elmondta:

Hétfőn kihallgattak gyanúsítottként. Ismertették velem, hogy mi miatt jelentettek fel. Azért, amit az adásban mondtam. Lehet, hogy indulatos voltam a kamerák előtt, de igenis tudni akarom, hogy ki vagy kik a felelősök azért, ami a családommal történt.

Hozzátette:

Igazságtalannak tartom az egészet. Ha én is feljelentenék mindenkit, aki rám rosszat mondott, akkor egész évben a bíróságra járnék. Engem sokan mocskolnak, aztán mégsem rohangálok a rendőrségre.

Megszólalt a Blikknek dr. Szilágyi Roland is. Elmondta, hogy jelen esetben Gáspár magát képviseli.

Ügyfelem ebben az ügyben saját magát képviseli. Véleményem szerint az iratban felsorolt pontok nem kifejezetten alkalmasak a becsület csorbítására, éppen ezért a gyanúsítás kapcsán aggályok merülhetnek fel. Azt gondolom, lehet, hogy nem volt helyénvaló Győző megjegyzése a műsorban, ám az osztályvezető hölgy kapcsán olyan véleményt formált meg, amely ugyan valóban egy meghatározott személy munkakörével kapcsolatos, de a becsület csorbítására álláspontom szerint nem alkalmas. Én egyébként nagyon szeretném, ha Győző más ügyeiben is ilyen lelkesen és gyorsan intézkedne a hatóság, mint tette ezt ebben az esetben.

Forrás: Blikk, Tv2

Fotó: Tv2 videó

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Te csak maradsz egy tetves büdös roma fattyú...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..." Romantic frontembere"...
"A showman "...

ez? egy lófaszt! ez egy nímand...viszont így van rá igény,...meg az egész bagázsra..
papa.49
@wagabund: Nímand = VARNYÚ ))))))))))
Clavigo
Ez a köcsög megtanult már beszélni magyarul ?
Csizmás Kond
...romantik nincs tehát front sincs...és ember sincs...
Eladott Ország
Ha más a boltból lop, két napon belül bíróság elé állítják. Nem egy ilyen eset történt már, ha a lopás az értékhatárt meghaladta. Ez a szemtelen, pofátlan cigányt meg hagyják bohóckodni. Röhej!
Borsodi
Nincs szükség a bocsánat kérésedre,mint ahogy rád se.Unalmas már,hogy a csapból is ez a tetű folyik.Mért van nekünk szükségünk ilyen emberekre, mért nem súlyt már le a törvény rá? Mindenkit lefizet? Vagy ha jó bele gondolok ez egy zseni, több száz milliója volt,van talán Orbán aki 250ezer forintot takarított meg egy év alatt.Tanulhatna testvérétől vagy átadatná a helyét. Ha nem szeret focizni már jobban élnénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.