Márciustól sokkal több pénzt kap a művésznő, most már nem kell sakkoznia a csekkekkel.

Ennyi lesz Medveczky Ilona nyugdíja – keményen oltják a kommentelők
Fotó: Medveczky Ilona/Facebook

Mindezidáig nagyjából hetvenezer forintra rúgott Medveczky Ilona nyugdíja. Bár a díva ma már nem nagyon beszél pénzügyekről, most kivételt tett, és elárulta, 

márciustól megkapja a havi 121 ezer forintos művészjárulékot.

Ennyivel növekszik tehát havi illetménye, és ez azt jelenti, végre nem kell kuporgatnia a garasokat, és nem kell sakkoznia, hogy épp melyik csekket nem fizeti be.

"A Magyar Művészeti Akadémiához kellett benyújtani a kérelmet, és nem is kellett sokat várnom a válaszra. 2004-ben tüntettek ki Magyarország Érdemes Művésze díjjal, ennek alapján ítélték meg a művészjáradékot. Márciustól fogják utalni az összeget a bankszámlámra. Ha minden igaz, akkor százhuszonegyezer forinttal lesz magasabb a nyugdíjam"

– árulta el a Ripostnak.

Az ATV Facebook-oldalán aztán elszabadult a pokol, és Medveczky kapott hideget-meleget, többnyire azoktól, akiknek havonta kisebb összeggel kell beérniük:

Lesz pénz tankolni a Mercit

Kisírta? A többi kis nyugdíjasnak mikor lesz könnyebb az élete? Közben meg él, mint marci hevesen a többi siránkozó "művésszel" együtt! Tisztelet a kivételnek!

Adózni kellett volna tisutességesen. Volt miből

- idéz párat a csatorna a szalonképesebbekből.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát és hova lett az USA-ban megkeresett takaros kis vagyonka?
Mennyit adót és nyugdíj járulékot fizetett Magyarországon? Na, azért...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Azannyát és hova lett az USA-ban megkeresett takaros kis vagyonka?
Mennyit adót és nyugdíj járulékot fizetett Magyarországon? Na, azért...
Lepényleső
Nem sajnálom,a többitől sajnálom,hogy nekik ez csak álom,de ilyen az igazság Magyarországon.
mariaberta
Hát igen, egyik nyugdíjas kap 2900 Ft-ot, a másik 121.000-et. Így igazságos igaz fidesz?
Manhattan
Azért, valljuk be, közel a 80-hoz remek formában van! Igazi Díva! 100 évesen is az lesz!
gulyasgyula
@mariaberta: ..Hát ennek a fidesz az oka ..2010 előtt olyan jó nyugdíjunk volt de a fidesz elkúrta ..IGAZ ???
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/01/KSH-2.jpg
Tekintsünk csak rá a fenti, KSH által kiadott táblázatra és nézzük meg a hihetetlen helyzetjavulást. Jah, hogy ilyet keresve is alig találunk? Pedig ez a valóság, kedves barátaim. A foglalkoztatottak szegénységi aránya 2010-ben 6.2% volt, mely szám 2016-ban már 10.2%-ra emelkedett. Na de biztos más társadalmi réteg helyzete javult, ez pedig csak egy kis fiaskó. Lássuk a nyugdíjasok helyzetét, akiket olyan nagyon szeret a kormány. 2010-ben a nyugdíjas lakosság 4.6%-a élt relatív jövedelmi szegénységben, mely szám 2016-ra elérte a 9.1%-ot! Tehát majdnem kétszer annyi nyugdíjas él ma relatív szegénységben mint az Orbán-kormány hatalomra kerülésekor. A maradék nyugdíjasoknak, bizony sakkoznia a csekkekkel. A 28.500,- Ft-os minimálnyugdíj viszont sziklaszilárdan áll.
valasz.hu/itthon/pillanatkep-ket-volt-szocialista-orszagbol-123786@gulyasgyula:
dr. prédikátor
Ahogy kinéz többet is kereshetne /vagy keres/Ha kiállna az M7 re.!!!
Donáld Tramp
Qrnám, de csak ezt a photosoppotl pinát. Az eredetit már nem...
sokanvagyunk
Elég sokat kellett várnia ehhez az elismerésre is... - van remény hogy sor kerül a "Kiváló dolgozó"-elismerésekre is? :)
1magyar
A nagyasszony az egész világot bejárva sok-sok pénzt keresett és most rászorul a magyar adófizetők nyugdíjára?
volvós
@Manhattan05:40
...Jól sikerült photoshop !!!
wagabund
tehát márciustól "nagyjából" 191ezer forintot teccik kapni...akkor többé nincs kunyerálás, ugye?

a hír olvastán nekem azonnal elmúlt az évek óta tartó szorongásom...
papa.49
Akkor a ,,medve mami,, többé nem fog zokogni itt a médiákban ???
Köb Jani
Nos ezeket a társadalomba lévő feszültségeket, az ilyen és hasonló szórakozást kiszolgáló léha életet,... vivő személyek srófolják fel.
Eladott Ország
Medveczky csak egy valamit irigyel a külföldi nyugdíjasoktól: az utazást. Szegény Művésznő, biztos nem tud utazgatni, valljuk be, elég nehéz 3500 tő virágot, 4 kutyát, egy medencés 200 négyzetméteres budai villát fenntartani, ÉS még emellett utazgatni is.
m.blog.hu/va/vastagbor/image/2010/07/medveczky1.jpg
3 év alatt kétszer Egyiptom, egyszer Olaszország. Idén nyáron hova tetszik utazni, Művésznő? Abádszalókra?
Eladott Ország
Medveczky csak egy valamit irigyel a külföldi nyugdíjasoktól: az utazást. Szegény Művésznő, biztos nem tud utazgatni, valljuk be, elég nehéz 3500 tő virágot, 4 kutyát, egy medencés 200 négyzetméteres budai villát fenntartani, ÉS még emellett utazgatni is.
m.blog.hu/va/vastagbor/image/2010/07/medveczky1.jpg
3 év alatt kétszer Egyiptom, egyszer Olaszország. Idén nyáron hova tetszik utazni, Művésznő? Abádszalókra?
wagabund
@Eladott Ország: nem rossz hely...sőt..sok külföldi jön megcsodálni..

...nappersze tudomén, hogy jobb körökben azzal dicsekedni, hogy ..."képzeld Mucikám, az idén Abádszalókon múlattam az időt"...ez a rövid mondat egy életre törölné a "klub"-ból...
bakegya
Annak akinek az összes udvarlója már a temetőben van-hát ki fizessen hálapénzt a nemzet kurváinak ,ha nem a fideSS ÁLLAM???-
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Én csak azt a hazugságot hiszem el amit én találtam ki ...
Eladott Ország
@wagabund: A művésznő a Dunától keletre nem jár.
evacica
Ezek a síró művészek mind fene mód jól élnek!Azt mindegyik elfelejti megemlíteni, hogy mennyi nyugdíj járulékot voltak szívesek befizetni a nyugdíj alapba. Egyébként mind ezerszer jobban él mint bármelyik polgári foglalkozású kisnyugdíjas!
Panta7
@bakegya: hogy te mekkora fasz vagy?!
tudod te egyáltalán ki az a Medveczky Ilona s mind amellett mekkora művész volt és el ne feledjem Nő is akivel nem illik így beszélni te tudatlan kis köcsög
hogy nincs pénze stb...az egy dolog,de ettől még hülye vagy @bakegya:
advocat
Azért gondoljatok arra, hogy régen is nyomorgott. Volt amikor egy rendes bugyira sem futotta, csak egy tangára!
karma1
@volvós: Nem photoshop az Dragam, hanem csak elokapart magarol egy 100 evvel ezelotti kepet - ennyike,...:o))))
karma1
@Panta7: Nem nagyon tudjuk, hogy ki vagy, mert berobbantal ide mint Pista ba a budira lakodalom idejen, de orulnek, ha a kommentelotarsunkkal nem beszelnel igy.
Igen, mindenki tudja, hogy ki volt medveanyo, milyen nehez sorsa volt a kobanyai majdnem-gettoban, es azt is tudjuk, hogy a maga idejeben kivalo tancos es revu jelenseg volt.

Azota viszont, miota mar nem tancol, havonta egyszer eloterbe tolja magat, vele mindig tortenik valami, ellopjak a kocsijarol a rokkantkartyajat, aztan sir, hogy tobb mint 10 ezer forintert kaphat majd egy ujat. Mikozben valahol a Bahamakon vonaglik egyszal semmiben a medenceben egy gumimatracon, majd betekinthetunk a kastelyaba, mikozben a viragait locsolgatja 3/4-es tanclepesben. Aztan panaszkodik a rendkivul alacsony nyugdijarol, de egy hettel kesobb megjelenik a cikk, hogy a nyugdija pont arra eleg csupan, hogy a kutyainak kajat vegyen, meglatogassa veluk a kutyafodraszt es az allatorvost.
Aztan betamogattatja magat ket fiatal bikaval az Operabalra, es buszken viseli azt az uvegcsillarra hajazo ruhat, amiben 40 eve tancikalt valami keleti uralkodo elott, es elmondja, hogy maga a ruha baromi sulyos ...
Az a baj, hogy az egesz munkassagat hazavagja a folytonos szerepelni akarasaval, es nem tud megoregedni meltosagteljesen, mint ahogy egy Shirley McLane vagy egy Sophia Loren tette, hanem folytonosan 18 evesre maszkirozza magat es minden ujsagban elotolja a mult szazadban keszult kepeit.
@bakegya baratunknak szinten hasonlo a velemenye, csak mar unjuk leirni, annyira bosszanto az oregasszony...
Ugyhogy el lehet huzni errol az oldalrol, ha nem tetszik valami...
Panta7
az én szintemen egy Nőnek mindig kijár a tisztelet...a ti szinteteken nem,sajnálom...s egyben leszarom
alkalmatlan vagyok arra,hogy csak akkor szólalhatok meg,ha egyben más seggét kell nyalnom
úgy látom itt a fidesz az úr s csak nyalással lehet érvényesülni ...mifelénk azt tanították gyermekként, hogy egy Nő mindig tiszteletet érdemel ...gondolkodjatok el rajta...törlöm magam nem kell válaszolni ,mert csak elhajtanálak benneteket a picsába
karma1
@Panta7: Senkinek sem kell a segget nyalnod, de medveanyo viselkedese eltorli azt a par millio idos nyugdijas nonek a meltosagat, az egesz eletuket nevetsegesse teszi. Addig, amig az atlag magyar dolgozo no szorgalmasan dolgozott, fizette a nyugdijjarulekokat, TB-t, nevelte az uj generaciot mindenfele GYES es GYED nelkul, kozben epitette a romokbol az orszagot, addig medveanyo szorgalmasan gyakorolt, tancikalt, evekig kulfoldon lepett csak fel, igencsak leszarva az orszag es az emberek allapotat.
Nem hazaszeretetbol maradt itthon, hanem mert a megszerzett vagyonaval kulfoldon mar nem tudna mihez kezdeni, sehol nem elhetne olyan jo korulmenyek kozott, amit Taxis hercegnokent meg mindenfele mas modon (Nagy Richard baratnojekent, stb). szerzett ossze, csak Magyarorszagon.

Amig a csendben megoregedett millionyi oregasszonynak egy tollvonassal lenyultak a megtakaritott penzet azok, akik "odafont" vannak, es mestersegesen tartjak szegenysegben ezt a reteget is, meg a tobbi, volt kozeposztalybeli reteget, addig medveanyo nyavalyog azert, mert a kocsijabol elloptak a rokkantkartyajat, es sajnal 10 ezer forintot a potlasara.
Ugy mellekesen pedig ha tudnad, hogy az itt kommentelok 3/4-e no, tobbek kozott en is, akkor legalabb elvarjuk, hogy velunk is tisztessegesen beszelj.
Tudod, az egy nagyon talalo magyar kozmondas, hogy "Olyan a fogadj Isten, mint az adjon Isten..."
Ne varj mast tolunk sem, ha igy rontasz be egy kozossegbe.
Medveanyorol meg la lehet, az elkovetkezendo 20 evben nem szeretnenk mar hallani hireket, barmekkora (sztriptiz)tancosno (is) volt a mult szazadban...:o((
lampa laz
Végre tud venni magának egy pokrócot amivel el tudja majd takarni a "szakadt rongyai" alól kilógó p*csáját.
karma1
@Panta7: Csak a legutobbi kozszereplese: szerinted igy kell megjelenni egy operagalan??? Nem mint szereplo a szinpadon, hanem mint meghivott vendeg...
Es a balhe, amit kicsapott a divattervezojevel, aki egy koranak megfelelo ruhaba bujtatta volna, amiben szinten siman megjelenhetett volna...

76 eves ven hulye lotyo...

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/felmilliot-bukott-a-divattervezo-medveczkyn/x5mtsmh
bakegya
Na tessék,szólj igazat, betörik a fejem!-D
karma1
@bakegya: Ugyan...:o))) Nehogy komolyan vedd mar...:o)
bakegya
@karma1: á dehogy..nekem még muszáj mindenkit komolyan venni !!!még mindíg ezzel keresem a kenyerem,de te még mindíg cuki vagy,csakkk ne lennél olyan fene messze.
Eladott Ország
Nyaktól fölfelé retusálva van a művésznő.
mariaberta
Mert minden évben, annak minden hónapján befizette a nyugdíj járulékot ugye? Mint sokan mások, még az a "néhány koldusnyugdíjas" is akik mint egy 28,500Ft-ot kapnak havonta.
tulipan
@quadrocopter: A megkereset vagyonkáját elvitte a hercegi rokonság! Ugyanis beleinvestálta az '"ósi"' kastély renoválásába és amikor az öreg férj elpatkolt, a rokonség egy fityinget nem adott vissza neki!!! :)
Eladott Ország
Ha Csenyétére költözik, ennyi pénzből milliárdos lesz.
wagabund
Hogy van a művésznő,? Mostanában nem hallom panaszkodni...esetleg elégedett?...ááááá...az kizárt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.