Újból sérülés érte Szilágyi Istvánt, akinek a házához pénteken a rendőrök is kivonultak.

A Bors információja szerint pénteken valami baj történhetett Szilágy Istvánéknál.

Valami nincs rendben István bácsinál. Tegnap ottjártunkkor a fia összevissza beszélt, azt mondta, hogy ott volt a rendőrség, az apja pedig rángatózott. Szerinte túl sok altatót vettek be a szülei. A színésznek, ahogy láttam, meg volt egy kicsit sérülve a feje, a lába pedig kék-zöld volt, mintha megrúgták volna

– állította a Borsnak egy névtelen telefonáló.

A színész szobrászművész felesége a lapnak ugyanakkor azt mondta, hogy bár az igaz, hogy

a férjét baleset érte, de annak semmi köze a fiukhoz, ő nem bántja őket.

Humenyánszky Jolán hozzátette:

Ebből egy szó sem igaz. Peti nem bánt minket, soha nem bántott, és a férjemnek sincs semmi baja. Hagyják végre békén a fiamat, ő nem tett semmit! Az igaz, hogy szedünk altatót, de azt az orvos írta fel, mert máshogy nem bírnánk aludni.

Az asszony később mégiscsak elárulta, hogy a férjét baleset érte.

Nem tud most felkelni. Megint elesett, és eltört az ágyékcsontja

- nyilatkozott a lapnak.

Szilágyi Istvánt ismét baleset érte, eltört az ágyékcsontja – a színész felesége szerint a sérülésnek semmi köze a fiukhoz

Fotó: YouTube/ATV

A színész fiát, hét hónap előzetesben töltött idő után, két hete engedték ki a börtönből, akinek apja állítólagos megveréséért kellett felelnie

Szilágyi Pétert azért vitték el tavaly nyáron a rendőrök, mert egy vita hevében állítólag úgy összeverte az édesapját, hogy annak több bordája is eltört – írta meg a Blikk. A férfi azzal védekezett, édesapja ráesett egy farakásra, és az idős művész is megvédte fiát a tárgyaláson.

Nem bántott engem, ez az igazság

– nyilatkozta Szilágyi a bíróság előtt.

Az orvos szakértő véleménye szerint ugyanakkor a színész tavaly nyári sérülései nem származhattak esésből, inkább erősebb, mechanikus behatások okozhatták.

A tárgyaláson az igazságügyi orvosszakértő elmondta:

a színész három bordája eltört, mellkasát zúzódások borították, szeme alatt foltok voltak, fejbőre is sérült, tehát nem lehetséges, hogy a sérüléseit az okozta volna, hogy ráesett a tűzifára.

Valamennyi sérülés egyszeri esés alapján nem következhetett be – mondta.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon mondta ki, hogy a férfi súlyos testi sértést követett el, amiért két év börtönre ítélték, ám tekintettel büntetlen előéletére három évre felfüggesztették a büntetést.

Forrás: Bors, Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
Már nagyon unalmas ez a történet! Tegyék végre oda ezt az apaverőt, ahová való!
wagabund
a fiú elmebeteg, ez észlelhető.
az anya meg csőlátó, az apa meg simán fél,de azt nagyon...na nem a hülyegyerekétől, hanem a hatóságoktól, akik nem zárják diliházba, és visszaengedik a szülői házba a majmot. Az apának nincs hová menekülnie, előbb-utóbb belehal a verésbe..
ez kinek jó?
papa.49
@wagabund: Sajnos jól látod, nekem is ez a véleményem ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.