Kódolva az előzményekben a botrány, felmerült a lehetősége, hogy rendőri kordont állítanak fel a színházban.

Feldúltan viharzott el a Zámbó Jimmy életéről szóló musical után a budapesti Stefánia palotából Edit asszony. A legendás énekes özvegye már megbánta, hogy engedélyt adott a Pintér Tibor által jegyzett darabra, s a rokonok előtt nem rejtette véka alá lesújtó véleményét az előadásról, ami szerinte vállalhatatlan. Igaz, nyilatkozni nem akart lapunknak, de felindultsága egyértelmű volt.

Óriási botrány van készülőben: az özvegy szerint meggyalázták Jimmy emlékét

Jimmy testvérei, Árpy és Ma­rietta már engedékenyebb volt a végeredményt illetően, igaz, Árpy bevallása szerint az elején nem értette, miről szól a darab. Marietta arcán sem tükröződött elragadtatottság, bár azt elismerte: a testvérét alakító Pintér hangja és játéka azért tetszett neki.

Editnek nem tetszett a da­rab, szerinte szörnyű volt, a szavaiból egyértelműen érződött, gya­lázatosnak tartja az előadást, méltatlannak Jimmy emlékéhez

– mesélte az egyik ismerős a Bors szerint.

Komoly feszültség volt már a színpadra állítási munkálatok alatt is, mert a dalszerző, Kaszás Péter nem járult hozzá szerzeményei színpadra viteléhez.

Pintér Tibor a darab végén árulta el, hogy rendőrkordont akartak felállíttatni a színházban, mert fenyegetéseket kaptak. Erre azonban végül nem került sor és szerencsére nem is volt rá szükség.

(Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
ugyan. a család megtette amit lehetett. úgy emberileg az aljáról

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.