Felmondott az Echo TV hírigazgatója. 

A 24.hu értesülései szerint a mai napon beadta a felmondását Mentes Katalin, az Echo TV hírigazgatója. A döntés oka egyelőre nem ismert. 

Mentes Katalinnak egyébként mostanáig az élettársa, Szikszai Péter is a csatornánál dolgozott vezérigazgató-helyettesként, de Szikszai a napokban a Farkas Boglárka vezérigazgatóval kialakult személyes konfliktusa miatt már távozott a tévétől.

A tévécsatorna egy éve került Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos tulajdonába Széles Gábortól. Nemrég újult meg a tévé, nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
...nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van.

Aljassága és hazugsága pedig 100 százalék körül. Legalább ebben az utóbbiban az élmezőnyben van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@sokanvagyunk: Ez jó de képzeld el azok tragédiáját, akik azt mondták pl a Hír Tv-re, hogy a "mi tv-nk". Aztán jött a G nap, és új "mi Tv-nket" kellett keresniük, és rátaláltak az OTP színű tv utánzatra a Lölö szellemi színvonalával.
szép új világ
"nézettsége mostanra 0,5-0,6 százalék körül van." Ügyes, ezek szerint azok sem nézik akik csinálják.
CsipkeRózsa
'A 24.hu írta meg először, hogy otthagyta az Echo TV-t a Szikszai Péter-Mentes Katalin kettős, először Szikszai, a vezérigazgató-helyettes, majd élettársa a hírigazgató Mentes Katalin is. Szikszai a Dunat TV-ben még bemondónőként ismert, az Echóban vezérigazgatóként tevékenykedő Farkas Boglárkával kapott össze, Mentes távozásának oka nem ismert."

comment.blog.hu/2018/02/05/a_vezerigazgato-helyettes_utan_az_echo_tv_hirigazgatoja_is_felmondott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.