A Király özvegye már megbánta, hogy áldását adta Pintér Tibor darabjára, ennek ellenére a rendező hamarosan turnéra indul a musicallel. A rendező-főszereplő Pintér úgy látja, hatalmas siker volt a bemutató, hiszen a premiert 20 perces álló tapsvihar követte.

A bemutató után Pintér közösségi oldalán azt írta:

Alkotás során, ennyi akadályt még nem kellett leküzdenem. De ezek csak erősítenek, mert Harcos vagyok. Harcolok, hogy "gyógyíthassak" a zenés színház műfaján keresztül. Hogy könnyeket és mosolyt fakasszak, hogy minőségien szórakoztassak. Engem ez tesz boldoggá. Ebben hiszek. És a húsz perces álló vastaps is ezt igazolja. Köszönöm nektek.

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Tenya a Blikknek elmondta:

Azt hiszem, az mindent elmond, hogy a premiert 20 perces álló tapsvihar követte. Természetes, hogy vannak negatív hangok, hiszen maga Jimmy figurája is megosztó volt. Már a kezdetektől tudtam, hogy nem lesz egyszerű darab, ahogy azt is, hogy ha elkészül, akkor bombasikerré válik.

A darab főszereplője hozzátette:

Rengetegen le akarták járatni a darabot a kezdetektől, volt, aki kordont akart a színház köré, egyesek a jogdíjak miatt támadtak, de a premier mindenért kárpótol. A tömérdek akadályt legyőzve, a mennybe mentünk a színpadon. Eddig minden tervemet véghez vittem, ez sem volt kivétel, bár soha nem is tűztem ki magam elé olyan célt, amit ne tudnék elérni.

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

A szombati premierről Zámbó Jimmy özvegye, Edit asszony sietősen távozott. Úgy érezte, hogy megsértették néhai férje emlékét, nem tetszett neki a produkció.

A Blikk cikke szerint a

darabban több erotikus tartalommal tűzdelt pillanat is volt: férfiak melltartóban tűntek fel, a női szereplők csipkés fehérneműben táncolnak, a Jimmyt alakító Pintér pedig sokszor félmeztelenül volt a színpadon.

A rendező elmondása szerint

a túlfűtött pillanatok és a merész jelmezek mind a bohém művészvilágra utalnak a darabban.

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem mindenki látta így:

,,Feldúltan viharzott el a Zámbó Jimmy életéről szóló musical után a budapesti Stefánia palotából Edit asszony. A legendás énekes özvegye már megbánta, hogy engedélyt adott a Pintér Tibor által jegyzett darabra, s a rokonok előtt nem rejtette véka alá lesújtó véleményét az előadásról, ami szerinte vállalhatatlan. Igaz, nyilatkozni nem akart lapunknak, de felindultsága egyértelmű volt."

,,Editnek nem tetszett a da­rab, szerinte szörnyű volt, a szavaiból egyértelműen érződött, gya­lázatosnak tartja az előadást, méltatlannak Jimmy emlékéhez
– mesélte az egyik ismerős a Bors szerint."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.