A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly februárban adott életet kisfiának, Ádámnak. Néhány hónappal később férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt, így Annamarinak azóta egyedül kell helytállnia a mindennapokban. A művésznő a Blikknek elmondta: hatalmas segítség volt számára kisfia, amikor jöttek a nehéz pillanatok.

@szaboimreszalonok által megosztott bejegyzés,

A lapnak hozzátette:

Most már sokkal jobban vagyok, köszönhetően az én igazi lélekbalzsam kisfiamnak. Ádám egy tündéri kisfiú, aki szerintem megérezte: azzal, hogy kettecskén maradtunk, az ő mosolya az, ami engem is mosolyra késztet. Hatalmas segítség volt az ő személyisége, amikor jöttek a nehéz pillanatok.

Kisfia első szülinapját persze nem így képzelte el annak idején a most 36 éves művésznő.

Február 18-án lesz egy­éves a kisfiam, és ugyan nem így képzeltem el ezt a születésnapot, számomra továbbra is az a fontos, hogy neki mindene meglegyen, hogy ő boldog legyen. Nem mintha nem lennénk elárasztva mindenféle játékkal, ruhával, állandóan kapunk valamit

- nyilatkozta Annamari.

A színésznőt jelenleg három darabban láthatják a nézők, a Rebecca musical, valamint a Csárdáskirálynő és a Marica grófnő operettek szerepeiben.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
El nem tudom képzelni,hogy az új nő mit tudhat,hogy Kerényi otthagyta érte a gyönyörű feleségét,és ezt a szép kisfiút.Valószínűleg jól játszik fúvós hangszereken.
TASzSz
@dr frédikántor: Én adom a hangszert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.