Két héttel ezelőtt kés alá feküdt Dundika: Majka párját nyitott hasfal miatt műtötték egy pécsi klinikán.

Majoros Hajni sokáig reménykedett abban, hogy megússza a műtétet, de hiába. Másfél éve úgynevezett nyitott hasfalat diagnosztizáltak nála, és idővel rosszabbodott az állapota, végül két hete kés alá feküdt.

„Olivér születése után rosszabb lett: hiába ment le rólam minden súlyfelesleg, még mindig úgy néztem ki, mint aki három hónapos terhes.

Ha megittam egy pohár vizet, szabályosan felfúvódtam, fájt a jobb oldalam és szurkált a hátam. Alig tudtam felemelni a gyerekeket. Muszáj volt tenni valamit”

– mesélte a Story magazinnak a kétgyermekes anyuka, aki azt is elárulta: Majka a műtét után is ott maradt vele a kórházban.

„Nem hagyott ott, végigizgulta az egészet, azt mondta, remegtem, amikor kihoztak a műtőből. Boldog voltam, hogy nem hagyott magamra, az első éjjel is végig velem maradt a kórházban. Nagy fájdalmaim voltak eleinte, sokat segített, hogy simogatta a kezem” – árulta el Hajni.

Címlapkép: Facebook/Majka

(Bors)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pécsi
Baromság a nyitott hasfal! Ha nyitott lenne, kiesenek a belek!!! A terhességtől kitágult a hasfal izmos-inas része, ennek az összevarrása volt a műtét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.