Szerdán tartották az első tárgyalási napot Rékasi Károly baleseti perében.

Rékasi Károly kiakadt, mert nem kért tőle "rendesen bocsánatot" a gázolója
Fotó: Facebook/Rékasi Károly

Mint korábban megírtuk, a színész 2015-ben egy motorbaleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy csak a közelmúltban térhetett vissza a munkába.

A baleset körülményei még mindig tisztázatlanok. Annyit tudni, hogy Rékasi motorjával hátulról belecsapódott egy kanyarodó személyautóba. A színész élet s halál közt lebegett, maradandó sérülést szenvedett, jobb lába azóta 5 centiméterrel rövidebb. Hónapokig kórházban volt, jelenleg is rehabilitációra jár.

A tárgyalásról tudósító Blikk azt írja, az autó sofőrjét maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondolatlan okozásával vádolják, ám ő nem ismerte el a bűnösségét, szerinte vétlen a balesetben. A 67 éves vádlott állítja, ő kanyarodás előtt indexelt és a tükörbe is belenézett, a vád szerint azonban ez nem így történt, és mellé még le is vágta a kanyart. 

Sajnálom, hogy így alakult a dolog, és hihetetlenül együtt érzek magával. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! Úgy gondolom, hogy az teljesen egyértelmű mind a kettőnk számára, hogy másképp látjuk a baleset körülményeit. Én nem érzem magam hibásnak és felelősnek. Azért jöttünk idáig, hogy a bíróság ebben döntést hozzon

– mondta a vádlott, de Rékasi ezzel nem elégedett.

Miért nem tudott rendesen bocsánatot kérni? Miért nem tudta azt mondani, hogy ő a hibás és sajnálja? Miért nem?

– értetlenkedett a színész, akit nem érdekel az anyagi kártérítés (ezt a biztosító intézi), csak az, hogy állapítsák meg az autós felelősségét.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ami tény : a személyautó bal első kereke kitört. Vagyis Rékasy robogójának becsapódási sebességi ereje lezúzta a gépkocsi futóművét. Az autó nem elsodorta, nem kilökte egyenes haladási vonalából a robogót, hanem a robogó csapódott bele a hozzá képest szinte derékszögben lévő autó elejének. Még itt is színészkedik ez a magát Macsónak képzelő egyén?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Ő kitől kért,amikor az ápolásban sorosat hazaküldték,hogy őt előrevehessék?
Aki Én
ezért:
,,Én nem érzem magam hibásnak és felelősnek"
Clavigo
Kissé hányok ettől a Rékasi nevű műmajomtól.. Talán ez illett volna a másik féltől ,,nonstop mea culpa,,hamu szórás a fejre,," Canossa-járás"-ban közlekedni,,a bíróságra,,Hason csúszva megjelenni ez előtt a "" szinészóriás " előtt...?
Eladott Ország
Ami tény : a személyautó bal első kereke kitört. Vagyis Rékasy robogójának becsapódási sebességi ereje lezúzta a gépkocsi futóművét. Az autó nem elsodorta, nem kilökte egyenes haladási vonalából a robogót, hanem a robogó csapódott bele a hozzá képest szinte derékszögben lévő autó elejének. Még itt is színészkedik ez a magát Macsónak képzelő egyén?
sokanvagyunk
Mintha ezért lennének a bíróságon, sunyi dolog kicsikarni így egy vallomást. Ha az autóval szembe ment volna a motorral, akkor lenne keresnivalója, bár a megengedett sebesség túllépése akkor is az övé.
wagabund
..."Miért nem tudott rendesen bocsánatot kérni? Miért nem tudta azt mondani, hogy ő a hibás és sajnálja? Miért nem?"...

azért nem, mert lehet, hogy nem az autó vezetője a hunyó...Előfordulhat, hogy Rékasinak kell bocsánatot kérni...akkor meglátjuk, hogy is kell azt kulturáltan előadni.

várjuk ki a végét...
papa.49
Mit nem akarna ez a gyík ő a hunyó de a másik kérjen bocsánatot a ,,SZÍNÉSZÓRIÁSTÓL,, alias Barta Zsolt !!!
dr. prédikátor
Mégis, mit kellett volna tenni??? hason csúszni egy ripacs előtt??mert ő olyan nagyképű???
papa.49
Egyenlőre ő akarta bika módjára felöklelni az autót, a gázoló is ő volt ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Csak ugye régi szabály a motoros karosszériája a BŐRE hát így jártál majom ))))))))))))))))))))
wagabund
talán annyit az egészhez, hogy Rékasinak egy baromi kényelmes (automata váltós)fotelmotorja volt, aminek csodálatosan lágy a rugózása, és megy mint a szél..a kiváló nyomatékos motor szinte kínálja, hogy húzza csutkára a gazdi..nemekem is volt hasonló, de aztán eladtam, mert kezdtem félni..

ez nem Rékasi védőbeszéde akart lenni, csak adalék, hogy egy jó motor mi mindenre csábítja a vezetőjét..
Pálinkás Pál
Mert Karcsi te vagy a hibás...ne már azt képzeld hogy valami sztár vagy! Tisztességes jogállamba téged már megfingattak volna!!!Sebességtúllépéssel mi van??? oldalról belerongyolsz a hátsó ajtóba,??? ez azt mutatja hogy az autó megkezdte a kanyarodást!!!
moareka
@Eladott Ország: Ezek mocskos módon el vannak szállva, szerintem a színészképzőben mossák át az agyukat, hogy ők milyen különlegesek...
Különben az úr nagyon intelligens módon kért bocsánatot, egy bírósági ügynél máshogy nem is kellett volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.