Hódi Pamela beszélt őszintén a plasztikai beavatkozásairól, akkor mesélte el a Borsnak, hogy nem volt megelégedve több testrészével, így a melleivel sem.

Hódi Pamela mesélt a Borsnak arról, hogy miért is plasztikáztatta magát:

Nati születése előtt is volt már mellimplantátumom, de a szülés után aszimmetrikus lett a mellem. Nem volt szép, zavart, így ismét kés alá feküdtem. A számat azért csináltattam meg, mert mindig is tetszettek a teltebb ajkak, és szerintem széppé teszi egy nő arcát. Szemöldököm pedig csak pár szál volt, és macera volt folyton megrajzolni, így végül a tetoválás mellett döntöttem.

Hódi Pamela szerint felemás volt a melle

Fotó: YouTube/TV2

A celeb azonban azt határozottan tagadta, hogy az arcát plasztikáztatta volna:

Sokan mondják, hogy botoxoltattam meg lefaragtattam az arcomból, pedig nem. Jelenleg nincs rá szükségem, de ez nem azt jelenti, hogy pár év múlva, ha egy hatalmas ránc jelenik meg a homlokomon, nem próbálom ki. Szerintem nincs szégyellnivaló abban, ha valaki tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

Hódi Pamela arról is mesélt a Borsnak, hogy modern anyaként lányától, Natitól sem fogja megtagadni ezeket a lehetőségeket, ha igénye lesz rá. Igaz, csak akkor, amikor már felnőtt a lánya.

Hogy lehetnék ellene annak, amit magam is csinálok? De lesznek kikötéseim, mert nem akarom, hogy Nati később bármit megbánjon, például egy tetoválást. Ha mellimplantátumot szeretne, azt is megengedem majd neki, ha gátlásos a melle miatt. De csak húszéves kora után, amikor már érettebb.

Hódi Pamela azt is leszögezte a lapnak, hogy a plasztikáztatásban a mértékletesség a legfőbb dolog, és nem szabad átesni a ló túlsó oldalára.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szólhatna valaki ennek a stichesqrvának, hogy minden nőnek eltérő méretű a két melle.
Elmegy a pasi az orvoshoz. Levetkőzik, nadrág élre, cipők egymás mellé, ing, zokni gondosan hajtogatva:
-Mi a panasza, uram?
-Nézze doktor úr. Nem egyforma a két tojásom.
-Uram, ez mindenkinél így van.
-Igen, de olyan slampos.
Ez jutott erről a hülye 3,14csáról eszembe.
csipetke
Hódi Pamelán minden felemás,vagy más az utóbbi időben.Kezdi elveszteni az emberi formáját,már majdnem olyan pampuskaszája van,mint Voksán Virágnak,gondolom,lesznek majd 500 köbcentis tőgyek is,mint Bözsi néni Riskájának...
simmering73
Mint egy plasztikázott zetor. Egyesben lehetne szántani vele a maglódi határban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.