Felháborodott és rajongói segítségét kéri Hajdú Péter, ugyanis a műsorvezető fotóival valaki visszaélt a Facebook-on.

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Egy másik személy Hajdú fényképeit használja saját Facebook-profilján, ráadásul a fotókon nem csak ő szerepel, de gyermekei, Noncsi és Dávidka is.

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Facebook-oldalán a Hajdú Péter azt írja:

Sziasztok! Ez a degenerált visszaél mind a gyerekeim mind pedig az én fotómmal! Kérlek benneteket, hogy jelentsétek minél többen! Köszönöm

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Köcsög !!! Saját magad teszed fel ezeket a mocskokat a netre, aztán lájkolod.
Te tuti, hogy nem vagy normális, számtalanszor bizonyítottad !!! Egy NŐ sem tud
megmaradni melletted, mikor rájönnek, hogy már más az identitásod !!
Eladott Ország
Hajdú Péter ennek a társadalomnak egyfajta tükre. Nincs leköpve, nincs lehányva az a tükör, kristálytiszta lenyomata annak, hogy a magyar társadalom választásokat bokszkesztyűvel eldönteni képes fele, az erősebb kutya baszik elvét valló, mások nyomorúságán nyálat csorgató konzumidióták gyülekezete konkrétan egy kibaszott nagy Hajdú Péter. Aki ránézésre is, de a felületet megkapirgálva is pontosan az, aminek látszik. Egy elvtelen, szervilis, nyíltan vállalt tehetségtelenségét a mindenoldali, politikailag hasznos kapcsolataival kompenzáló, és ezeknek a gerincet nem igénylő kapcsolatoknak a hátán magasra kapaszkodott néphülyítő. Aki tökéletesen leszarja, hogy szétrohad körülötte minden. Bátran kijelenthetjük, hogy te vagy a bulvársalakmédia Orbán Viktora, egyik legnagyobb bűne az, hogy a magadfajta gátlástalan gazembereknek önbizalmat adott. Elhitette velük, hogy lehet, sőt természetes és hasznos köpönyeget forgatni, hol ide, hol oda dörgölőzni, a teljesítmény meg kurvára nem számít. Hogy el lehet vágni a másik ember torkát, mert a dzsungel törvényei mégiscsak felülírják a jogi/emberjogi handabandákat. Hogy az ősbunkóság és a szervilizmus elegye csodákra képes.
Egy normális országban egyiküknek sem jutna rivaldafény. Itt királyok lehetnek. Akkor is, ha egyelőre még nem koronázta meg őket az istenadta.
papa.49
Szerencsétlen majom magad adod ki magadat nem jöttél még rá erre, ezt az infót INGYEN ADOM NEKED )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
volvós
Köcsög !!! Saját magad teszed fel ezeket a mocskokat a netre, aztán lájkolod.
Te tuti, hogy nem vagy normális, számtalanszor bizonyítottad !!! Egy NŐ sem tud
megmaradni melletted, mikor rájönnek, hogy már más az identitásod !!
Edmond Dantes
Hát ez a média mocsok,aki a celebek szarában hempereg,mindent megragad,hogy hírt adjon a nyomorult életéről.Az ATV meg lesüllyedt a szintjére,megtalálták egymást,akár csak a Bocskor nevű másik nyáladékkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.