6 tipp, amellyel fokozható a gasztronómiai élmény a teríték megfelelő színkombinációjának segítségével – gasztro-szín kisokos TORK-tól.   Az ételek színe hatással van az ízérzékelésre, a teríték színkombinációja pedig ronthatja vagy fokozhatja ezt az élményt. A színek az asztalon is ugyanazt a szerepet játsszák, mint a mindennapi életben: kiemelnek, elrejtenek, kiegészítenek, kontrasztot teremtenek. Így a teríték […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Sámannus: Tejszines, cukros rántott hús.
Nesze, Te kis gourmand.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Nekem nem gond. Van Bálint a családban. Még a nagyapám is Bálint volt (még régen, Valentin "nap" előtt meghalt). Tehát éljen Bálint. Boldog névnapot. A többi amerikai baromság. Karácsony és húsvét között is jól jön egy nap. Egy kis plusz bevétel. Erről szól az egész. Mi marha európaiak meg bevesszük, mint a halovínt. (Tudom nem így írják, de így "szebb".)
csipetke
Az ukrán paradicsomleves (piros tányérba forró víz) mellé az a terítő való,ami épp az asztalon van.Csak semmi lacafaca.Ma paprikáskrumli van,egy kis vadítóval, kolozsvári szalonna bele az íze végett...
@papa.49: Holnap lesz Bálint nap,ma csak 13. van.
Sámannus
@papa.49: Én csak Vazelinnek szoktam értelmezni, ez valósággal átértelmezi a rálátást.
papa.49
@csipetke: Tudom csak már tele a nem létező hócipőm ezzel az amerikás baromsággal ...
Nálunk meg gombaleves volt sajtostésztával, és kurva sok sajttal, holnap meg a valantin nap tiszteletére bableves lesz jó sűrű, mert megyünk dolgozni a nejem már megfőzte, és estére lesz nagy pufogtatás ))))))))))))))))))))
ila51
@papa.49: nálunk is úgy jött ki a lépés , hogy holnapra is ma készült el...ma készült két napra , mivel ezekből pont annyit úgysem lehet készíteni ( palócleves , stíriai metélt )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.