A népszerű énekesnő Thaiföldön nyaralt, amikor rosszul lett az egyik ételtől, így orvoshoz kellett fordulnia. Szűcs Judithnak eszébe jutott a januárban elhunyt magyar turista tragédiája, így nagyon megrémült, amikor ő is ételmérgezést kapott.

A 64 éves énekesnővel már a nyaralás első napján megtörtént a baj

– tudta meg a Ripost.

A lapnak az énekesnő elmondta:

Ha Ázsiába megy az ember, akkor bizony kalkulálni kell azzal, hogy az ottani bacilusok megtámadnak bennünket. Az európai ember más higiénés körülményekhez szokott…

Hozzátette:

Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek. Hamar orvost hívtunk, aki adott egy speciális antibiotikumot, ami viszonylag gyorsan helyrehozott. Mindenesetre nagyon nem volt kellemes, amit az első napokban átéltem. De szerencsére túléltem! Az a tanulság, hogy ezentúl mindig viszek magammal gyógyszert, és egyszerűen beszedem, ahogy megérkezem"

A csinos énekesnő két hétre utazott Thaiföldre szerelmével és lányával együtt.

Forrás: Ripost

Fotó: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerintem ez egy 63-éves nőtől nem illik már csak a kora miatt sem illene neki így mutogatnia magát .Igaz nagyon csinos a kora ellenére bár ,a műtétek csodákra képesek mint ezt látjuk is. Ha ki akarna tűnni a többitől akkor miért nem az eszével teszi ? Azzal is felhívhatná magára a figyelmet. Javaslom, nem kell Thaiföldön nyaralni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Szerintem ez egy 63-éves nőtől nem illik már csak a kora miatt sem illene neki így mutogatnia magát .Igaz nagyon csinos a kora ellenére bár ,a műtétek csodákra képesek mint ezt látjuk is. Ha ki akarna tűnni a többitől akkor miért nem az eszével teszi ? Azzal is felhívhatná magára a figyelmet. Javaslom, nem kell Thaiföldön nyaralni.
RonaGyuri
@Eladott Ország: az eszével??? ne már! Mond te tudod, hogy kicsoda? =))
qxy
Tudod Judit,
' Ámi mászik szálád cuszik sziklik,ázt megeszük,ami nem mászik, csúszik sziklik ázzál fűszerezzuk.De ámúgy, meg lehed enni ez cíííírkeeeeee.
Manhattan
Súlyos ételmérgezés, mert fájt a gyomra? Thaiföldön egyszerűen más a baktériumflóra, mint az Európában. Szokott dolog, hogy viszünk hazai pálinkát és nincs gond. Szegénykém, most nem tudott Pattayán beülni az Unikumba, mert az a magyar presszó sajnos bezárt.
volvós
" Művésznő " (egykor ) ha Baktalórántházán nyaraltál volna,
a tejfölös paprikás csirkétől nem lett volna " ételmérgezésed "...
jancsipapa
@Eladott Ország: Bármi mással ,de azzal nem...
JAJMÁR
@RonaGyuri: Mondd ... felszólító mód, te " nagyeszű".
namihami
Miért nem Soroksárra vagy Kistarcsára ment nyaralni és ette a helyi gasztronómiai különlegességeket (mint: paprikáskrumpli, tökfőzelék és társai).
Csak ennyi kellett volna, hogy a fenti traumát elkerülje a művésznő. Legközelebb, ha odautazik, akkor ott is egye a fenti ételeket a GLOBUS konzervgyár által kivitelezett minőségben és a csomagolása által.
maszk
A művésznő, már régen nem művésznő. csak egy vén kurva, aki jól tartja magát - és emiatt ő lesz a legfiatalosabb nő, aki tangában hal meg végelgyengülésben (akin a nap 18 órájában tanga van, az tangában fog meghalni - szerintem).
maszk
Amúgy a SOHA nem mennék Thaiföldre, ahol a szegény családok kénytelenek eladni a gyerekeiket, hogy ne haljanak éhen.
A gazdag turisták (fucking tourist !!!), meg ott pedofilodnak gyereklányokkal, gyerekfiukkal, aztán hazamennek mosolyogva - ahol az év kartatív emberének, sportolójának, egyházvezetőjének, maffiózójának, stb. válasszák őket.

Ha én tudom, ismerlek titeket, akkor Isten sokkal jobban tudja, ismer titeket.

A kulcsmondat: "Nincs menekvés!" ...
A hülye istentelen gyökér meg azt hiszi, ha meghal, megmenekül a büntetés elől...
Nem, a halál csak a kezdet...
JAJMÁR
@RonaGyuri: Inkább igyekezz betartani a helyesírási szabályokat.
Ugyanis rendszeresen nagyokat "tévedsz", te bájgúnár :)))
emerencia
@RonaGyuri: ma 10:50 Határozottan emlékszem, hogy már a Kádár rendszerben sok rajongó felháborodott a Judith miatt. A pasik viszont előszeretettel rakták fel pl. az öltöző falára a Judithos plakátot. A művésznőt már akkoriban sem a mélyen szántó gondolataiért szerettük.
ila51
itt is kaphatunk ételmérgezést...pár éve a Nagyfuvaros utcában , na rizses húst ettem , hát alig tudtam hazáig eljutni , látás zavar , szédülés
kokopelli
@Eladott Ország: Eszembe nem jutott volna soha a távolkelet,mint szabi cél!
A kollégák sokan háromszor voltak ott! Először,utoljára és soha többet! ;-)
cs.n.
"Ki mer felülni mögém?"
Ha ez a kajabántalom fosással is jár, akkor senki.
papa.49
Se Maradon ,se a Járda szigeteken nem kapni ételmérgezést, uncsi már ez a cölöp dicsekvés de nagyon !!!
RonaGyuri
@JAJMÁR: a kedves homokszemért bér-kéjelgő édesanyáddal beszélj így!
JAJMÁR
@RonaGyuri: Veled beszélek, a te stílusodban.
Gondoltam, hogy talán így megérted :)

Az anyákat hagyjuk ki ebből... és az összes többi nőt is, pláne akiket nem is ismersz, megtanulhatnád tisztelni gyurika! Nehogy azt képzeld, hogy a te külön privilégiumod a libázás ... :))))
Ugyanis a Szűcs Judith és a te írásod összevetése bizonyság, hogy a Judith "eszes" :)

De minden blogolótól kérdezem:
Miért kell egy ilyen, egyébként semmitmondó cikkhez - alázós kommenteket írni? Mire jó ez, tényleg nem értem.
Mert bátorságnak, nem bátorság.
verőce21
@RonaGyuri: (10:50) Szűcs Judith a művészneve.

"1979-ben az énekesnő „h” betűt tett a keresztneve végére, mégpedig a K-Tel svájci lemezkiadó kérésére, amely akkoriban diszkóslágereket is kiadott híres művészek előadásában. 1979-ben két dallal is (Mammy Good Night; Forever) szerepelt a K-Tel diszkódalok válogatás albumain („Disco Mania”; „Disco Action” című lemezek).

Sőt a K-Tel második 1979-es diszkóválogatás album („Disco Action“) posztere már őt ábrázolta. Így a művésznő második nagylemezén is már csak a JUDITH művészneve szerepelt, amely egyben az album címe is lett."
hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C5%B1cs_Judith

Nem vagy valami tájékozott, és ez annál inkább is szégyen, mert újságírónak adod ki magad!
terlasz
Én is most jöttem haza Thaiföldről, de semmilyen hasonló problémám nem volt. 15 évvel korábban is sokat ettünk utcán gond nélkül. Nem igaz, hogy Thaiföld nem lenne biztonságos az ételek szempontjából, mondom ezt annak tudatában, hogy nagyon érzékeny a gyomrom! Pl. 2 éve Srí lankán magunknak főztünk és mégis csak gyógyszerrel lehetett elviselni az ott töltött napokat.
Mindenütt akadnak egyedi problémák, de ne szűrjünk le ebből messzemenő következtetéseket.
RonaGyuri
@verőce21: ja és Kóborékat is Omega Red-Star-ként kell emlegetni! =))
RonaGyuri
@JAJMÁR: látom hogy te is csak az egyik bér-rettegő vagy! Még a csicskák csekély értelmét is erősen nélkülözve! =))
Eladott Ország
Hát ennnyi pénze van a mamának, hogy tudja hirdetni magát? Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam - Szépségkirálynőként érkezett a negyvenes években Hollywoodba, amit gyakorlatilag lehengerelt személyiségével, de színészi kvalitásai helyett botrányos házasságai, ékszerei, ruhái és partijai szolgáltattak témát a lapoknak. Gábor Zsazsa ...
csipetke
@Eladott Ország: Egyetértek,annyi kiegészítéssel,hogy senkire nem tartozik,mégha ismert ember is,hogy valahol külföldön elkapja a szaporafosás.Ez van akkor,mikor a celebek úgy érzik,hogy minden seggvakarást posztolniuk kell,mert a rajongók követelik.Még nem találkoztam olyan emberrel,aki rajongott volna bármelyik celebért
Eladott Ország
@csipetke: Bizony nehéz tudomásul venni, hogy az ember kikopik a "forgalomból".
verőce21
@RonaGyuri: (05:13) Nem az Omegáról szól a cikk!
Tapló vagy Gyurika és tájékozatlan, tetézve értelmetlen arroganciával.
JAJMÁR
@RonaGyuri: Vegyél szemüveget! Még mielőtt elüt a villamos :-D
(Az eszedet inkább hagyjuk... a semmiről nem lehet vitatkozni)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.