A vasárnap este  az ATV-n műsorba kerülő #Bochkor felvételén megdöbbentő kijelentést tett Tornóczky Anita.

Bochkor Gábor műsorvezető feltette azt a kérdést, hogy egyerértenének-e azzal, hogy a nép ítélkezzen a bíróság helyett.

Tornóczky azt válaszólta: 

„Abszolút középkori gondolkodású vagyok. A nemi erőszakolókat kasztrálni kell, az állatkínzókat is. Csak az a baj, hogy az emberek nagyon gonoszak.”

Szép napot mindenknek!

Anita Tornóczky (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés,

Az egykori műsorvezető, az Országos Állatvédőrség egyik tagja évek óta.

(24.hu)

Címlapkép: Instagram/anitatornoczky

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szettevette
Teljesen egyetértek vele! Aki egyszer megteszi, az többször is megfogja tenni!
simmering73
Az állatkínzókat inkább becsületesen kiszabott bőséges börtönévekre ítélném - a felfüggesztés mellőzésével. Ebben az esetben a kasztrálást nem igazán értem. Valószínüleg én vagyok modern gondolkodású.
magyarbakancs
Szeretném meg kérdezni a tisztelt ,hölgyet és azokkal a kutya tulajdonosokkal kik nem oltják be a kutyájukat ,póráz nélkül,szájkosár nélkül követik a gazdát az úton falú helyen?
És még valami azokkal az önkormányzatokkal mit tenne ahol nincs össze írva a kutyák és nincs ellenőrizve ,hogy be vannak -e oltva a kutyák? Azokkal a jegyzőkel mit tenne?
Mert azt látom duma az van csak ember védelem nincs.
peterkelemen
Ez egyáltalán nem megdöbbentő hanem nagyon helyes. Egyetértek vele!
peterkelemen
Többszörösen visszaeső bűnözők, pedofilok és gyilkosok halált érdemelnének ha lenne halálbüntetés, de mivel az nincs így a minimum az lenne ha mérlegelés nélkül tényleges életfogytigot kapnának. Tekintettel arra, hogy egy bűnözést támogató világban élünk így sajnos helye van az önbíráskodásnak főleg Magyarországon.
peterkelemen
@magyarbakancs: Hagyjad már a hülye dumádat, hogy nincs embervédelem. Éppen ez a baj, hogy a törvény védi az em,bert, de az állatokat közels sem olyan szinten mint az embereket holott smmei különbség nincsen ember és például egy kutya között.
magyarbakancs
@peterkelemen: Köszönöm a leveled!
Hát nem tudom hol élsz én falun és a összeszámoltam 108 kutya van a falumban.Felhívtam az állatorvost menyit oltott be legutóbb .14 volt a válasz. A többi kutya tulajdonos felelőssége hol van pajtás.?
Nem kell a duma tudod menyibe kerül az olyan ember gyógyítása ahol nem tudhatod ,hogy a veszett volt-e?
Én tudom 2 millió forint.
Ügy hogy az okításból nem kérek.
magyarbakancs
@peterkelemen: Senki nem járt utána a többi kutya tulajdonosnak miért nem oltatta be a kutyáját.
Itt van az ember védelem,hogy más embert nem védem meg és nem járok el mint jegyző ,hogy miért nem oltatja be a kutyát.
Meg a másik magyarázd már meg nekem ,hogy közmunkába menet miért kíséri a kutya a gazdáját?
Talán fél ,hogy elkapja a munka kedv ,és megvédje a gazdit?
magyarbakancs
@peterkelemen: Nekem is van kutyám és én is úgy tartom,hogy nem tud az udvarból kimenni másnak nem okoz kárt ,és be van oltva.
Nappal 6x9 -s kenel -ben van éjszaka meg az udvaron.
Nem szeretem ha valaki bántja az állatot de azt sem szeretem ha nem foglalkozunk a felelős kutya tartással.
Mert volt már kutya támadás a faluban és igen nem találták meg a gazdát a gyerek meg hónapokat töltött kórházba.
peterkelemen
@magyarbakancs: Ne ácsi! Nem ezzel van a gond, amit írsz, mert ezzel totálisan egyetértek. ÉN csak az embervédelemmel kapcsolatos részt nem tartottam helyén valónak.
peterkelemen
@magyarbakancs: Országszerte probléma az állattartás is te ezt kifogásolod, de hidd el neked is igazad van meg az állatvédőknek is, akik jogal bosszúsak, amikor felmentegetik a mocskos állatkínzókat.
peterkelemen
@magyarbakancs: Le a kalappal előtte amit írsz. Igen pontosan úgy kell tartani kutyát ahogy írod. Szeretni kell, de be kell tartani az állattartásra vonatkozó törvényeket és bizony ezt rengeteg ember nem tartja be ma Magyarországon.
peterkelemen
@magyarbakancs: Úgy látszik mi totálisan egyetértünk. Jobb ha nem egymást szidjuk hanem sokkal inlkább azokat, akik valóban nem tartják be a törvényeket és ezzel veszélyzetetik a saját kutyáik és mások testi épségét is. A falukat járva én is látom ezt amit te itt leírtál. Arról ne is beszéljünk, hogy a kint kóborló ebek eleve közúti veszélyeztetést valósítanak meg. Nem a kint kóborló ebek a hibásak hanem a felelőtlen buta gazdáik. Soik esetben ők maguk engedik ki, hogy szaladjon egy jót a kutyája: nem normálisak. A kutytartást jogosítványhoz kötném és ebadót kellene fizetettetni az emberekkel, hogy kiszűrjék a sok-sok felelőtlen kutyatartót.
sleepwalker
"Az emberek nagyon gonoszak" ja persze, mindig mások. Ő pedig egy szent.
Agyilag teljesen egy középkori, de inkább ókori szinten van. Még rosszabb, az állatvédő embergyűlölő kategóriába tartozik. Éppen az ilyen idióták miatt tilos az önbíráskodás.
Mielőtt még valami faszkalap azt hinné, hogy egyetértek az állatkínzással, hát nem. Ezt csak azokért az egybites idiótákért, akik ezzel jönnének elő.
Az állattartásnak kultúrája van, ill. kellene, hogy legyen. Akinek ez nincs meg, az ne tartson állatot. Ha megszegi a törvényt, akkor kapjon büntetést, de az nem lehet megcsonkítás.
Nagykeresztények részére a bocsáss meg nekik atyám mert nem tudják mit cselekszenek (vagy valami hasonló) rész átnézendő.

Anita, egy faszkalap vagy, ez a helyzet.
Dr plágium
@sleepwalker: Szerintem össze kevered az állatvédőket a fanatikus állatbarátokkal, akik begyűjtik a sok kóbor állatot pedig képtelenek gondoskodni róla.
Peller Anikó
Ez a szerencsétlen tyúk összekeveri a kecskebaszóinkat az állatkínzókkal, talán ezért akarja kasztrálni őket.

De amikor a hülye autódban pislogsz akkor ezernyi állatot taposol el te idióta baromina, akkor téged is fel kellene akasztani, he? Vagy csak kitépni a beledet mert szenvedést okoztál egy millió állatnak?

Tele van a világ hülyékkel.
Borsodi
Én is azt vallom,az erőszakolókat pedofilokat kasztrálni kéne!Az állat kínzókat meg börtönbe zárni.Négy gyerek után elkötni minden cigány nőt, és megbüntetni.A gyilkosokat felakasztani! Akik milliárdokat lopnak sikkasztanak azoknak vágják le a kezüket.Mondjuk kéz nélkül nehéz lenne szotyizni.
Peller Anikó
@Borsodi: és aki csak ezerkilencszáznyolcvan milliót lop azzal mi legyen?

És a szegény állatokat akik kínoznak egy őzet vagy nyulat ki fogja elkapni, mert ezek az állat kínzók (= magyarul kínzó állatok) elmenekülnek a kínzás után és a megevett zsákmányállat ugye ritkán tesz feljelentést.
peterkelemen
@Peller Anikó: Húzzál már a kurva anyádba aki a világra ellett te állatkínzó genetikai hulladék vagy semmi egyéb!
1magyar
Tökéletesen egyetértek Anitával,azzal a plusz adattal, hogy a pedofilokat is! Sajnos a törvényeket a bírók is úgy alkalmazzák, ahogy a napi hangulatuk ingadozik.
magyarbakancs
@peterkelemen: Szia !
Köszönöm megtisztelő soraidat.
Úgy meg büntetném a kutya tulajdonos ha nem oltatja be ,és az utcán kóborol a kutyája.
Látom más országokban van állat rendőrség ki figyelmezteti a gazdát ha nincs víz a kutya előtt,vagy túl meleg-van és kin van a kutya a tűzőnapon.
És a többi.Igen vizsgázni kellene kutyatartásból ,és annak engedném meg a kutya tartást ki vizsgázott.
Ugyan így járnák el a kerékpárossal is kismotor i vizsgát tetetnék velük,hogy ismerik-e a kereszt.
De hát ez egy balkáni elmaradottság.

Itt is el kellene ilyen.
wagabund
ez a picsa elmehetne a cirkuszokba, valamint az ország szerényebb falvaiba...na ott ezrével látna sanyarú sorsú lovakat, teheneket, évek óta el nem engedett, rövidláncon nyakörv nélkül, étlen szomjan tartott kutyákat..nos ha ilyen helyen szólna, hogy ez nem helyes, egy egész falu apraja- nagyja zavarná világgá ezt a nagypofájú bohócot..(majmot akartam írni, de az állatvédelem ugye..)

ennek fingja sincs, hogy tartják az állatokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.