Berki Krisztián most már tényleg bevallotta, hogy szerelmes, és ez bizony síelés közben komolyabb bonyodalmakat okozott neki. 

Bár sajnos még nem derült ki, hogy pontosan kibe is szerelmes a műsorvezető, csak a hangját lehet hallani az alábbi videóban.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az adótartozását már rendezte vagy a nav. még mindig ,,nem találja,, ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Kookas: Miattam ???
Furcsa ízlése lehet az ómigránsnak ))))))))))))))))
papa.49
@human: Én csak azt tudom, hogy utálom az egész médiát úgy ahogy van pont ezekért !!!
Régen volt egy,két újság ami foglalkozott az ilyen jellegű dolgokkal, mára meg mindenhonnan ez a szennyes lé folyik a képünkbe !!!
Ha a tévét bekapcsolod, de itt a netten is állandóan ilyen semmiemberekkel bombázzák a képernyőt !!!
papa.49
@csipetke: Van neki vagy 20-30 milliós sara, és állítólag a nav. nem találta meg a lakcímén ...
csipetke
@papa.49: 9:32 Persze hogy nem találják.A fideszen tanult ez a nagydarab gyökér,azoknak sincs semmi a nevükön...
Eladott Ország
Abban az országban ahol egy pszichopata a miniszterelnök, a belügyminiszter egy nehézsúlyú bűnöző, a pénzügyminiszer egy segghülye ,ahol a kormányzat tehetségtelen félművelt idiótákból áll és az ellenzék csak a parlamenti mandátumát félti, ott a becsületes munka értéktelen, a szegény az teher, a beteg, elesett az felesleges kolonc, a segítő szándék megvetendő. Ahol a vállalkozó szinonimája a bűnöző, ahol az üzletemberé a csaló, ahol a menekülté a terrorista, ott Iványi Gábor válhat számkivetetté és egy M.Richárd meg egy Berki Krisztián lehet arany szívű jó ember. Kifordult ez az ország magából amitől kifordul a belem.
papa.49
@csipetke: Nem a pénzt a pacákot nem találták, a bejelentett címén, egyébként azt se értem, hogy mivel a tv2 nél idétlenkedik a fizujából hogyhogy nem lehet letiltani a sarát ???
Vagy mondhatnám a gőzikét is az is szerepel itt,ott annak se tudja letiltani a pénzét a nav. de ha te, vagy én tartozunk a navnak, azt rögtön letudják tiltani hát ez az igazán érdekes !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.