A híresség Szecsődi Karival került bajba, egy évekkel ezelőtti verekedés miatt. Körözést adott ki a rendőrség Szecsődi Kari énekesre és Einwiller Gregorra, akit a közvélemény a magyar Ken baba néven ismerhetett meg. "Egy barátnőnkkel voltunk a fekete fiúk kedvelt helyén, aki vitába keveredett egy Nancy nevű lánnyal" Az énekes és a híresség öt évvel ezelőtt voltak szemtanúi egy verekedésnek. H. Nancy az a lány, akit 2015 májusában, Akácfa utcai otthonában egy kínai férfi több késszúrással ölt meg. "Egy pasi miatt vesztek össze, aki – miután minket kidobtak a helyről – kijött utánunk és a barátnőnket brutálisan megverte. A fejét egy autó szélvédőjébe verte és a betonba. Két helyen betört a koponyája, életveszélyes állapotba került. Azonnal megkezdtem az ellátását, hogy ne fulladjon bele a saját vérébe, de szerencsére a mentők is időben érkeztek, így életben maradt" - mondta el a lapnak a magyar Ken baba. Ezután a rendőrök a helyszínen felvették a vallomásukat, illetve Ken...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ripacs.hu...húúúúú...vaú...vaú...unaloműző hülyegyerekeknek!
Grafix69
Ja csak itt nem lehet azt sem tudni , hogy a lány vagy barátnő nem e fiú , az is lehet a férfiak meg mind nők . Ilyen világ ez .
quadrocopter
@durbincs: Mi van csicska?
Nagy hírt akartál bedobni és beszoptad?
Matyar helyesírás még mindig nem menni román 2 osztállyal?
Mert buta vagy, csicska, azért!

Ripacs.hu...húúúúú...vaú...vaú...unaloműző hülyegyerekeknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.