„Ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk” – mondta Tamás Barnabás. Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat. gencsak elengedte magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnok polgármestere a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt – számolt be a Hír TV. A fideszes városvezető, Tamás Barnabás az egy héttel ezelőtti ülésen figyelmet kért a meghívottaktól, miután átbeszélték a következő évek terveit, és az egyik résztvevő beszámolója szerint egyebek mellett a következőket mondta:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maszk
Nem vagyok melós, de tudom, hogy lehet kapni hatezerért acélbetétes saválló munkáscipőt.
Szóval, ha ez egy felhívás, veszek egyet, és seggbe rúglak az acélbetétes saválló melós cipőmmel úgy, hogy valószínűleg újra kell éleszteni téged - te megyei fideszes patkány.

Még mindig szeretnéd?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
és ez a sötétagyú görény fizetést kap az államtól, az adófizetők pénzéből...
rohács1926
@quadrocopter: ma, 00:18
Ez egy tökéletes fidesz káder, aki a központi elvárásoknak éppen megfelel.
A nagyobb baj, hogy a választóknak is.
cs.n.
Ebből is látszik, hogy leszarják az országot, csakafidesz a lényeg.
maszk
Nem vagyok melós, de tudom, hogy lehet kapni hatezerért acélbetétes saválló munkáscipőt.
Szóval, ha ez egy felhívás, veszek egyet, és seggbe rúglak az acélbetétes saválló melós cipőmmel úgy, hogy valószínűleg újra kell éleszteni téged - te megyei fideszes patkány.

Még mindig szeretnéd?
adrenalink
Így lehet egy seggel két lovat megülni:-))
nezelodo
Ez a derék ember a Simlicskát már nem is tetoválná a seggére?! Hogy felpuhultak ebben a nagy nemzethy jólétben, hova lett a harcos kiállás? Még azt sem mondta ez a jóember,hogy a pártomat biz' én nem hagyom, úgy mint az import ukrán szavazók által megválasztatott nyírségi, (talán bivalybasznádi), polgármester asszony!
Vezérünk, ha hazatalálsz, rögtön eligazítani ezeket a csak kicsit, a látszat kedvéért lelkesedő sameszokat, mert ilyen hozzáállással nemsokára Putnokon is mecset lesz a faluközpontban templom helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.