Tenki Réka nem hagyta Alföldi Róbertnek, hogy meztelenül állítsa színpadra.

A Testről és lélekről és a Budapest Noir című filmek szereplője mai napig egyszer sem vállalt meztelenkedést a színpadon, bárki is kérte rá. A színésznő elmesélt egy esetet, amikor Alföldi Róbert felajánlotta neki Éva szerepét Az ember tragédiája című darabban.

„Amikor Alföldi Róbert a Nemzetiben felkért Az ember tragédiájára,

azzal kezdte, hogy Réka, ugye tudod, hogy az elején meztelennek kell lenni.

Mire mondtam neki, hogy Robi, ugye tudod, hogy nem vetkőzöm. Végül eltekintett tőle, mert velem akarta megcsinálni” – mondta Tenki

Tenki Réka az interjúban azt is elmondta, bizonyára volt már olyan is, hogy elutasították őt rendezők azért, mert nem vállal meztelen jeleneteket a színpadon, de ezt nem is bánja. Szerinte „ha egy rendező igazán akar egy színészt, bármilyen kompromisszumot meg lehet kötni”.

Címlapkép: MTI/EPA/Clemens Bilan

(Fidelio)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Apatszerek: Ja. Például ott van az a biblia izé. Már eleve azzal kezdődik hogy ott pucérkodnak a paradicsomban. Egy keresztény hogy tudna ezzel azonosulni. Fertő.
Apatszerek
Legalább nem lesz rémálmom. Tud ez az elmebeteg személy mást is mint meztelenkedéssel a szert mutogattatni, bomlott elméje csak ilyesmire képes?
human
@Apatszerek: Ja. Például ott van az a biblia izé. Már eleve azzal kezdődik hogy ott pucérkodnak a paradicsomban. Egy keresztény hogy tudna ezzel azonosulni. Fertő.
karma1
@human: Es ha ez nem lenne eleg, tessek megnezni, hogy erkezett a foldre a Terminator! Es milyen kurva jol nezett ki!
Mert a Paradicsomban nem volt meg Dior meg Rotschild Clara szalon...:o))))
Kertek volna fel a sarosdi lillat, siman levetkozott volna, csak meg kell nezni a Luzer eloadasat... Igaz, lehet hogy letorne a ferje meg a Reka derekat is a kardos menyecske, dehat a muveszetert mindent meg kell probalni...:o)))))...
parasutyo
hmmm, a hölgyet elnézve nem is olyan hatalmas probléma ez...
Apatszerek
@human: A művészetet ne hasonlítsd már a teremtéshez. A bibliai ábrázolások azok már művész ember által készült emberi alkotásoknak minősül, Maga a biblia is. A modern ember nem tudja úgy kezébe venni a bibliát, mint tévedhetetlen és minden kérdésben perdöntő isteni alkotást.Nem tudja és nem is akarja világnézetét, erkölcsét, tudományát a bibliához, mint abszolút zsinórmértékhez hozzáigazítani. De tanulmányozhatja úgy mint olyan emberi alkotást,
amelyben legalább egy ezredév vágyai, törekvései,és elképzelései olvashatók, hol egyszerű, hol pedig költői szárnyalással. A biblia éppen így emberi műként van bemutatva ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.