A jelek szerint óvodás hibát követett el a Fővárosi Törvényszék bírája kedden az Altus kontra Deutsch és Budai személyiségi jogi perben. Mikus Zsuzsanna bírónő ugyanis a Fidesz Lendvay utcai székházába postázta Deutsch Tamás idézését, miközben a politikus Brüsszelben dolgozik európai parlamenti képviselőként, nincs semmilyen párttisztsége, vagyis nem a Fidesz a munkáltatója. Deutsch és jogi képviselője így nem is tudott róla, hogy tárgyalást tartanak az ügyében. A bíró végül – távollétében – elmarasztalta Deutschot, és egymillió forint megfizetésére kötelezte őt. A portálunk által megkérdezett jogi szakértő szerint a szabálytalan idézés miatt hatályon kívül helyezhetik az ítéletet. Lelkendező cikkek sorozata jelent meg kedden a balliberális sajtóban arról, hogy Deutsch Tamás pert vesztett Gyurcsány Ferencék családi cégeivel szemben. A Fővárosi Törvényszék megállapította, hogy a fideszes politikus megsértette az Altus Befektetési Zrt. és az Altus Portfólió Kft. jó hírnevét, amikor...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Haha megint egy jó félre vezetés ugyanis Deutsch a fidesz képviselője így továbbra a fidesz székháza is lehet levelezési címe akik ha nem tartózkodik itthon továbbítani kell a levelét. A fidesz iktatójában kell ellenőrizni átvette e az idézést. Ugyanis aki kijár a postára a fideszesek leveléért annak meghatalmazása van az átvételre. Onnan az Iktató felelőssége a továbbítás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ügyes, annak idején a csoportos garázdaságnál sem tudták a fidesz frakció címét! =))
kereső
@RonaGyuri: Schlektet se találta meg a biróság anno.
namihami
Persze ez a bírónő tiszta véletlenül küldette oda.
És a Lendvais csicskák se tudták, tudják, hogy hová száműzték a fidesz-bikát, hogy addig se csinálja fel a titkárság dolgozónőit.
Van olyan hülye, aki ezt beszopja? Ez a bírónő nyilván a megfelelő helyről és a megfelelő időben kapta meg a menekülés aranyútját.
Jöhet a másodfok. És annak végeredmény sokszorosan köztudott.
nyanya001
ebben a mocskos rendszerben minden megtörténhet !
Gazemberek vannak hatalmon!
szaboria1
Haha megint egy jó félre vezetés ugyanis Deutsch a fidesz képviselője így továbbra a fidesz székháza is lehet levelezési címe akik ha nem tartózkodik itthon továbbítani kell a levelét. A fidesz iktatójában kell ellenőrizni átvette e az idézést. Ugyanis aki kijár a postára a fideszesek leveléért annak meghatalmazása van az átvételre. Onnan az Iktató felelőssége a továbbítás.
szaboria1
@durbincs: A fent leírta neked is szól. Ne kezdj velem okoskodni mert, jogi osztályon dolgoztam és a cég iktatója hozzám tartotozott.
kereső
Aláirta valaki! a levél átvételét a tértivevényen?Onnantól kezdve a biróság úgy tudja,hogy a cimzett megkapta.És ennek ellenére nem jelent meg.Simán megtarthatja a tárgyalást.
Pesti srácok nem tudja,hogy a Lendvay utcában ki irta alá a levél átvételét?
papa.49
Megy a ,,homályosítás,, ezerrel )))))))))))))
nevemnick
@papa.49: ezek azt gondolják, hogy mindenki fejnélküli halfarok.
Sámannus
Én vennék egy luxus kocsit a bírságokból és abból kampányolnák. Nagy betűkkel,ráírva, hogy minden birka megértse, "Ezt a fityfasz támogatásából vettem":DDD
nevemnick
@durbincs: nem oda, a te szádba. nehogy éhes maradj.
nevemnick
@halfarok: beszélgessél csak tovább magaddal halfarok, te kecskeb.szogató bocskoros román.
relatív
Micsoda vélemények vannak, minden lehetőséget megragadnak mélységes gyűlöletük kifejezésére, ha az a lehetőség a tényekkel még pariba sincs !

Az értesítést - nyilván - a bevallot címre küldték, és a hibát a pártkatona főnöke követte el, hogy azt nem továbbította a címzettnek, vagy a küldőt kellet volna tájékoztatnia ha nem éri (?! ) el küldöttjét !!!
quadrocopter
Azannyát! Ekkora az összetartás a hordában? És a Lendvayból miért nem értesítették Zsíros Sérót, hogy pöcsös, jelenésed lenne?

Egy hatályon kívül helyezett ítélet semmi esetre sem azt jelenti, hogy az új tárgyalás nem a csicska elmarasztalásával járna ismét! Örömre semmi ok, birkák!
Nessy
Most már a választásig csak kihúzzák!
quadrocopter
@durbincs: Kérdezed, csicska?
Ma sem sikerült teletömni a pofádat "minivirslivel"?
Hány "répát" tapogattál ma?
A szőrszálakat kiköpöd, vagy azokat is lenyeled?

Ma még - szokás szerint! - egy értelmes mondat nem esett ki a buta fejedből - mi az oka?
surdilloFUJT
@durbincs: ki kérdezett baromállat fitymasztroll???
quadrocopter
@szaboria1: Zsírtos Sérőt nem azért marasztalta el a bíró, mert nem jelent meg, hanem jó hírnév megsértése tárgyában, ergo: nem fog semmit változni az ítélet!
wagabund
..."óvodás hibát követett el a Fővárosi Törvényszék bírája ...(..)...Mikus Zsuzsanna bírónő"...

a bíró rendelkezésére áll néhány fő, aki a postázást intézi..azoknak mindenképpen tudniuk kellett a törvény szerinti helyes címet..

kamu ez az egész..most a bíróval vitetik el a balhét..
karma1
Hiaba a nagy oromod, te farok, olvasni es ertelmezni meg te sem tudsz (igaz, akinek roman az anyanyelve, nem is erti meg a magyar nyelvtani finomsagokat: mar a cimben benne van a FELTETELES MOD: HELYEZHETIK, de nem teszik hatalyon kivul, mert nem tehetik...Ha erezned a kulonbseget a HELYEZIK es a HELYEZHETIK kozott, akkor nem kuldenel be a pestisracokbol ekkora szennyiromanyt...:o)))
Tudod, teged jol valagba LEHETNE rugni, de a neten kivul megsem LEHET...
Ha erzed a kulonbseget...:o))))
szaboria1
@wagabund: Fentebb írtam a tértivevényes levél nem ment vissza a bíróságra felbontatlanul. Tehát a fidesz székházba valaki átvette és az iktató vagy nem küldte tovább vagy a Tompika megint hazudott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.