Felmérések szerint évente és fejenként mintegy 12 kilogrammnyi déligyümölcsöt eszünk meg mi, magyarok. Ennél a mennyiségnél már nem árt jobban belegondolni abba, hogy vajon honnan és milyen vegyszeres „támogatással” érkeznek hozzánk ezek a 15-20 esztendővel ezelőtt még hellyel-közzel egzotikusnak tartott gyümölcsök. Hazánkban a déligyümölcs szezonja szeptember végétől március közepéig tart, és habár a tapasztalatok szerint […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@ila51: A hazai gyümölcsöket nem permetezik???
ila51
csak azt ne higgyük , hogy a többivel nem esszük meg a nem oda valókat...hisz már illatuk sincs , ízük sem sok
Levendula
@ila51: A hazai gyümölcsöket nem permetezik???
ila51
@Levendula: de hogy nem ...még a biót is , csak azt éjjel
papa.49
@ila51: A ,,bió,, nálam van a permetező kanna már berozsdált az elmúlt pár év alatt ...
maszk
Akkor mégis mit együnk? Már minden káros a környezetszennyezés miatt.

Tesó, ha ismernéd Bibliát, erre is tudnád a választ.
Alapvetően a mérték a fontos, de ami a lényeg - és ezt Jézus mondta, úgyhogy akár el is hihetnéd, de persze nem hiszed el, mert nem hiszel sem Jézusban, sem az Atyjában:

"Ez a nép ajkával tisztel engem, de a szíve távol van tőlem. Hamisan tisztelnek, tanításuk csak emberi parancs.”
Akkor odahívta magához a népet, és így szólt hozzájuk: „Figyeljetek ide és értsétek meg! Nem az szennyezi be az embert, ami a szájába kerül, hanem ami elhagyja a száját, az szennyezi be az embert.”
...
Péter megkérte: „Magyarázd meg nekünk ezt a példabeszédet!” „Még mindig nem értitek ti sem? - kérdezte. Nem értitek, hogy ami a szájba kerül, a gyomorba jut, onnan meg a félreeső helyre? Az ellenben, ami elhagyja a szájat, a szívből származik, s ez az, ami beszennyezi az embert. A szívből törnek elő a gonosz gondolatok, a gyilkosság, a házasságtörés, a kicsapongás, a lopás, a hamis tanúság, a káromlás. Ezek szennyezik be az embert. Az, hogy mosatlan kézzel eszik, nem szennyezi be az embert.”

Hát így.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.