Havas Henrik két hónapja tűnt el a képernyőről, miután többen is zaklatással vádolták. Családja végre megnyugodott, ő pedig próbál felkészülni a nyugdíjasok életére.

Havas Henrik bedobta a törölközőt, nyugdíjasként akar élni

A Best magazinnak mesélt az elmúlt időszakról:

Az elmúlt két hónap egy átállási időszak nálam. Hatvankilenc éves vagyok, bárhonnan is nézzük, eljutottam abba a korba, hogy át kellene állnom egy másik életre. Most is tele van fejem ötletekkel, de reggelente sokáig alukálok, és nem érzem azt, hogy nekem dolgoznom kellene. Semmi és senki nem kényszerít rá, anyagilag nem vagyok rászorulva.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@zildikó: Ne piszkald @magyarbakancsot, neha mindenkinel lemaradhat egy-egy betu - barkivel, velem is megesik. Aki akarja, megerti, hogy azt akarta irni, hogy minden hatalomban valo embernek vannak stiklijei...Ennyi es nem tobb...

Ugy egyebkent a cikkhez van valami hozzaszolasod?
Nekem csak annyi, hogy egy lepkefingnyi kurvanak sikerult ot kicsinalnia, - mert most ez a divat -, es akarmekkora is a tanar ur tudasa, ezen a bananhejon elcsuszott.
Ideje visszavonulnia, de nem tagadta meg sajatmagat, mikor kozolte, hogy anyagilag nem szorul ra a munkara...

Azzal egyutt meg mindig tobbet tett le a nemzet asztalara, mint a nevenincs- agyasincs celeb kurva tett le...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@magyarbakancs: halló! Az unokatestvéreim Ajkára jártak a bányákba,és
én mint pesti kölyök hallottam a beszédüket,amikor ott nyaraltam!Délelőtti
"sihta"-m van a héten !Ma már tudom mit jelentett! A többi ritkán jut eszembe,
mint a "fájront,a hévér,a ziccer,falt,spilázni...stb!! ;-))
karma1
@kokopelli: Aranyom, Toled nem is kioktataskent vettem, - ehhez azert mar kene ismerned, ...:o)))) - viszont speciel igy ebben az osszefuggesben valoban nem ismertem a szot. (Vegulis magyarul is mondjuk, hogyha valami nagyon meredek dolog, akkor az egy stikli..:o)))))
Fokent a rengeteg gepipari nemetet szeretem, a duzni, pucni- (nem csunya szo, hanem esztergalyos szakszo ezzel a magyar helyesirassal!) , abban szinte nincs is magyar szo...:o))) Hiaba, ezek a nemet mernokok...:o)))
JAJMÁR
@Horizont: Lehet. Lehet, hogy egyszer majd kiderül a valósàg. Előttem ez még nem làtszik :)
zildikó
@karma1: A csúnya szavakat kerüld, légy szí'!

Különben biztosan igazad van.
karma1
@zildikó: Ne haragudj, de en bauko evarol a velemenyemet irtam meg, mert aki hetente haromszor a kirakott mellevel es a szexinek szant meztelen kepeivel hergeli az embereket, az ne jatssza el Havassal a "jaj, megeroszakoltak" cimu jelenetet, mert ez nem igaz. Errol Alekosz is tudna meselni, es persze az a 2 millio is hianyozhatott evike koltsegvetesebol, amit azert kapott, hogy a ket hettel korabbi nyilatkozataval teljesen ellenkezot allitson Havasrol.

Es mielott kioktatnal a nagybetus szemelynev hogyanjarol es helyesirasarol, nekem ennek kurvanak a nevet meg kisbetuvel is faj leirni...
Te pedig nem vagy felettem allo valaki, aki utasithatna arra, hogy hogy beszeljek ezen az oldalon. Berobbantal ide par napja, es mar utasitgatsz.
Ezt a magatartast talan tartsd meg a csaladodnak, barataidnak.
A kommentelotarsakat pedig tidszteletben tartom, ha valakivel problemam van vagy volt, azt mindig az illetovel szoktam rendezni.
Koszi az eszreveteledet, de amig a masik nagy szarkevero sarosdi lilla meztelenul jatszik a Luzer cimu darabban, es a nyilt szinen veri ki ket ferfi farkat, akkor en nyugodtan lekurvazhatom a hasonlo kaliberu baukot.
sarosdi Marton Laszlot tette gajra, bauko Havast. Mindketto elrendezett karaktergyilkossag volt.
kokopelli
@karma1: én a csajt nem ismerem,de a Havast a bratyóm elmondása alapján (Volán),
és az "überokos" mindenkit ledumáló tv-s stílusáról ismerem!Annyit még nem hazudott senki,amennyit ő előadott a "talk show"-iban! Átment vele,mert nagyon sokan nem tud-
ták rögtön megcáfolni! Ezt úgy hívják,hogy "Blender", (a Nap vakításával asszociálva)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.