Facebook oldalukon üzentek rajongóiknak az AWS zenekar tagjai vasárnap.

Mint ismert, a hagyományoktól eltérően most nem egy szirupos szám, hanem egy metál zenekar vitte el a pálmát az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előszobájának számító műsorban, A Dal-ban.

A zenekar tagjai az alábbi üzenetet tették közzé:

Kedves Barátaink! Ami tegnap történt, az jelenleg még felfoghatatlan. 12 éve azért kezdtük el a zenekart, hogy a saját zenénkkel, a saját gondolatainkat közvetítsük teljesen mindegy mekkora közönségnek. Tegnap egy olyan stílus tudott érvényesülni, aminek eddig senki nem adott teret, tegnap egy olyan szubkultúra mutatta meg, hogy létezik, amiről eddig hallani sem nagyon akartak. Ez nem a mi érdemünk, hanem a tietek kedves Barátaink! Ti voltatok azok, akik megmutatták, hogy valójában mennyien vagyunk! Ti voltatok azok, akik megmutatták, hogy szükség van itthon erre a zenére. Nagyon köszönjük! Megígérjük, hogy azt az értékrendet visszük ki Lisszabonba, amit együtt képviselünk, és megígérjük, hogy nem felejtjük el sosem, honnan jöttünk! Nagyon köszönjük mindenkinek a sok szeretetet, a sok szavazatot és a jó tanácsokat, nagyon köszönjük Nikinek, Ádinak, az AWS Crewnak, a csodás családjainknak, az öt varázslatos vokalistánknak: Édennek, Lucának, Palmirának, Kikinek és Bálintnak, nagyon köszönjük a barát zenekaroknak, hogy mellénk álltak. Hamarosan jelentkezünk, most alszunk egyet!

(Blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Euroviziós Dalfesztivál? -- oda, arra jók lesznek.
division
@namihami: Sajnos ismerve annak a műsornak a színvonalát szinte semmi esélyük a győzelemre. Mindenesetre óriási dolog hogy egy igazi zenekar jutott ki oda, messze ők voltak a legjobbak a Leander mellett.
Cicamama55
Sok sikert kívánok nekik, sok pozitív véleményt olvastam róluk, a dalukról! Én még nem hallgattam meg, mert a "Dal"-t nem nézem soha. Amikor az Eurovíziós Dalfesztivál van, ott szoktam mindig, a többivel egyszerre meghallgatni a magyarországi győztest is. Hajrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.