Az egykori miniszterelnök szavait csak erős idegzetűeknek ajánljuk. A Magyar Hírlap közölt interjút Boross Péterrel, aki egy évig miniszterelnök volt Magyarországon Antall József halálát követően. Nincs interjú Soros nélkül, nézzük mit gondol az egykori miniszterelnök Boross Péter a következőket állítja: Ha most nem a jobboldal egységét több évtized alatt megteremtő Fidesz–KDNP nyer, olyan zűrzavarba kerülhet az ország, mint 1919 után közvetlenül. Sőt, kulcskérdésnek tartom a jelentős arányú győzelmet, ugyanis minden más eredménnyel a vesztébe zuhanna az ország. Akik ma ellenzékben a kormányváltást kívánják, lényegében saját romlásukat szorgalmazzák. Tehát még egyszer. Ha nem nyer a Fidesz, az minimum egy Tanácsköztársaság szintű megrázkódtatást jelent az országnak, de már akkor is a vesztébe zuhan az ország, ha csak kicsit nyer a Fidesz–KDNP. És még az ellenzékiek is saját romlásukon dolgoznak, amikor saját sikerükön ügyködnek. Mit mondott még? (Már azon túl, hogy senki...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Kicsit kocka már az öreg. Azért nem gondolom, hogy itt előbb-utóbb a fehérterror képét kéne felfesteni!
Én a baloldalon az egység miatt aggódok: 2+3 vagy 3+2?! Meg esetleg még a szélsőjobb?! Ki kap majd ott kormányalakítási megbízást??? Meddig marad meg a törékeny konszenzus? Lesz-e pártfegyelem?! Melyik párt határozza meg AZ IRÁNYT: Momentum, DK, Együtt, LMP, MSZP???
Tény hogy öten sok szavazatot visznek majd el, de egyenként az hogy oszlik meg?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Megkésett szózat,

bár tartok tőle, hogy a derék Hóbagoly ezt – nem csak kora miatt – nem látja

Ez a derék Paprika-jancsi azt harsogja, hogy „Normálisnak kellene maradni”. S a derék Magyar Hírlap ezt címként is kiemelte. Nos a dolog úgy áll, hogy estében inkább az lehetett volna cél, hogy azzá is válhatna. Bár erősen kétlem, hogy neki ment volna, aki negyedszázadon át kiváló vezérigazgató, akinek az államigazgatási ismereti a titkos-szolgálatokkal való jó kapcsoltában merült ki, a magyar államigazgatás nagy öregjeként osztja az észt, sőt! =))
S mi az igazi poén: ez a derék jó-ember arra a kérdésre, hogy „Magyarországon tombol a korrupció”, tudta válaszolni, hogy „Komolyan mondom, örülök, hogy ma nem vagyok kormányzati pozícióban. Vétenék. Vétenék mindazon normák ellen, amelyeket a korrekt és egyéb jelszavak takarnak. Emlékszem, az Amnesty International az én belügyminiszterségem, vagyis az Antall-kormány idején is kifogásolta a demokrá¬ciát. Ezek ilyen pénzelt szervezetek, amelyeknek muszáj valamit találniuk, mert ha a dolgok jól mennek, nincs rájuk szükség. Nevetséges. Innen üzenem a velem nagyjából egykorú Sorosnak: ne legyen mániá¬kus! Nem tartom elfogadhatónak, hogy a mérhetetlenül sok pénzét arra költi, hogy társadalmakat rongáljon, bomlasszon, kialakítson egy olyan embertípust, amely eszmények nélküli. Ez euró¬pai önpusztítás, különösen is az egyre erősödő Ázsia, illetve Kína árnyékában. Normálisnak kellene maradni.”!
Jozefina
Ez a boros egy idióta??!!! Hol él?? No persze a cizellázott szöveg is méltó a kormányhő laphoz!!!
De a valóság más kisöreg!!! Kikéne menni a pórnép közé és hallgatni a halálhörgést!!!
C_3PO
Kicsit kocka már az öreg. Azért nem gondolom, hogy itt előbb-utóbb a fehérterror képét kéne felfesteni!
Én a baloldalon az egység miatt aggódok: 2+3 vagy 3+2?! Meg esetleg még a szélsőjobb?! Ki kap majd ott kormányalakítási megbízást??? Meddig marad meg a törékeny konszenzus? Lesz-e pártfegyelem?! Melyik párt határozza meg AZ IRÁNYT: Momentum, DK, Együtt, LMP, MSZP???
Tény hogy öten sok szavazatot visznek majd el, de egyenként az hogy oszlik meg?!
RonaGyuri
@durbincs: nem ez nem afféle vélemény, hanem TÉNY, tény, tény! =))
Aki Én
@durbincs: Nem tudod véletlenül, ez az a köpönyegforgató ex-komcsi Boross, amelyiket Honvédelmi Érdeméremmel tüntettek ki?
kissé felnőttem
Boros,, boros de hazabeszél, neki van nekünk már nincs vesztenivalónk. ez amivé alakult az messze az 1989 szellemiségétől de durván messze.
nezelodo
Jobb lett volna ha a rendszerváltáskori olajügyeket mesélte volna el, bár lehet, ez ügyben emlékezetkimaradása van, nem a kora miatt.
kereső
@nezelodo: mesélhetne a Kalasnyikovokról is.!
kereső
@kissé felnőttem: Boross Péter mindig is ez volt.Valamikori ludovikásként Horthy imádó.Az átkosban jól titkolta.Aztán meg nem véletlenül lett Orbán főtanácsadója.
Equus
kocsmáros úr, sej-haj, menyi ideig tetszett lenni a III/III-asok igazolt versenyzője??? Dél-Pesti VV.? Jut eszébe néha? Kicsi kenőpénzek a gebinbe adott üzletekből?
namihami
Boross bácsi, Demencia szomszéd jött látogatóba. És a Leépülés néni is elkisérte.
sokanvagyunk
Ha igazán korhatáros lenne az interjú, más rég nem kérdezhetnék őt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.