Huszonéves férfi rúgott fejbe egy nyugdíjas bácsit csütörtökön este Budapesten, a 14-es villamoson. A férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nyugdíjas bácsi az utasoktól hiába kért segítséget a bajban – tudta meg az Index.

Február 22-én este kilenc óra körül a Lehel téri végállomáson indulásra várakozó 14-es villamoson egy huszonéves, magas, vékony, agresszív férfi több emberbe is belekötött az első kocsiban. A második kocsiba átszállva hátulról fejbe rúgott egy 69 éves férfit, aki a villamoson ült.

A bácsi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett: orra eltört, arca és szeme környéke bevérzett.

A nyugdíjas bácsi egyedül próbálta a vérzést csillapítani fején, ugyanis a sofőr még ekkor nem volt a helyén, az utasoktól pedig hiába kért segítséget

- írta meg az Index.

A negyedik megállóig utazott így a férfi, amikor újból leszállt és jelezte a sofőrnek a történteket, aki felajánlotta, hogy elviszi az újpesti végállomásra és ellátják – ám a rendőri értesítés elmaradt. A sérülten végül Lehel utcai barátai segítettek, fia pedig értesítette a hatóságokat.

Az index.hu megkereste a BKV-t is az ügyben.

A BKV azt mondta:

az eset után több nappal érkezett meg a panaszbejelentés, amelynek nyomán belső vizsgálat indult, emellett pedig a rendőrség is vizsgálja az ügyet, ennek lezárultáig viszont nem tudnak egyéb információt adni.

A 14-es vonalon közlekedő Tatra villamosok nincsenek kamerákkal felszerelve.

Forrás: Index, Blikk

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Az elkövető mellett mélységesen megvetem a többi utast is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Remélem a többi utas is így jár egyszer mint a bácsi, mert megérdemlik!
Borsodi
Ez már nem érdekel senkit,bezzeg ha egy kutyába rúgott volna már tüntetnének! Ez Magyarország nem kell félni a migránstól,van itt elég patkány.
kukac50
Magyarországon Orbán gyűlölet keltése ezt eredményezi. Az embereket kellene védeni olyan hévvel mint a kutyákat nem gondoljátok?
sokanvagyunk
Ha néhányan megfékezték volna ezt az állatot, tömegverekedést vizsgálnának, vagy ártalmatlanítása esetén csoportosan elkövetett súlyos testi sértést? Mert segítség elmulasztásáról nem olvasok a cikkben...
ila51
Az a periféria , és mellékutca is. A fekete kereskedelem érezteti a hatását. Mentem ki Újpestre , ott szálltam fel , kis idő múlva körben minden fehér ember leszállt , ügyelni kell , nem állunk háttal.
Nessy
De ezek a "segítő kész utasok", ha nekik van valami bajuk, akkor bezzeg tudnak ordítani a segítségnyújtás elmulasztásáról.
Elfeledik, hogy " ma nekem, holnap neked"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.