Alig néhány hónappal az országos hírű zaklatási botránya után már ajánlatokkal bombázzák a zaklatási ügybe keveredett rendezőt.

Marton László máris visszatérhet a színház világába
Fotó: Youtube

Marton  László, a Vígszínház egykori igazgatója ősszel hosszú hetekig szerepelt a kiemelt hírekben, miután Sárosdi Lilla színésznő (és utána még sokan mások) szexuális zaklatással vádolták. 

A Magyarországra is begyűrűző #meetoo kampány első nagy fogása volt Marton, sorsa pedig akkor úgy tűnt, örökre megpecsételődött. Színházi állását elvesztette, és önként döntött a visszavonulás mellett.

Most viszont a Független Hírügynökség arról számolt be, hogy Marton visszatérhet a szakmába, ugyanis már két helyre is hívták rendezni:

Veszprémbe, ahol az egykori Marton-tanítvány, Oberfrank Pál az igazgató, valamint a Rózsavölgyi Színpadra, ahol Zimányi Zsófia irányítása mellett mutatnak be sikerrel darabokat.

A Független Hírügynökség által megkérdezett szakmabeliek többsége nem borult ki a hír hallatán. Mint írják, olyan válaszokat kaptak, amelyek megengedőek; egyetértőek.

Több bennfentes is úgy vélekedett, hogy Marton soha nem kezdett ki sem a színészeivel, sem a tanítványaival, sőt kifejezetten úriember módjára viselkedett velük. Ezzel persze nem azt akarták állítani, hogy ne fordulhatott volna elő, hogy kezdőkkel olykor félreérthetően, vagy nagyon is érthetően viselkedett, de – mint mondták – ezek adódhattak azokból a helyzetekből, amelyek gyakran előfordulnak a művészvilágban, főként azokkal, akik a pályára törekvésük közepette találkoznak neves rendezőkkel.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, sarosdi muveszno, verheti tovabbra is a szinpadon a szinesztarsai farkat, a ferje rendezeseben, magara mar csak ez a "piszkos munka" maradt...
karma1
Na, sarosdi muveszno, verheti tovabbra is a szinpadon a szinesztarsai farkat, a ferje rendezeseben, magara mar csak ez a "piszkos munka" maradt...
maszk
"A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Ht.) 20. § (2) és (3) bekezdéseinek alkalmazására vonatkozóan az OKTVF az alábbi tájékoztatást adja:
A Ht. 20. § (3) bekezdése szerint a hulladék behozatalára, kivitelére, illetve átszállításár
a irányuló bejelentési kötelezettség teljesítésével egyidejűleg a bejelentő és a címzett hatósági bizonyítvánnyal igazolja a környezetvédelmi hatóság részére azt a tényt, hogy vele szemben nem áll fenn a (2) bekezdés a) és b) pontjában meghatározott kizáró
ok, vagy kéri, hogy e tény fennállására vonatkozó adatokat a bűnügyi nyilvántartó szerv a bejelentési kötelezettség teljesítése céljából a környezetvédelmi hatóság által benyújtott adatigénylés alapján továbbítsa."

Ezt az a Pista továbbícsa, akinek az orrát a negro tisztícsa.
karma1
@maszk: tiszticcsa 2 cse-vel van,...Tudod, a hejjesirras... Az mindennel fonttossabb...:o))))
dodóka
Attól, hogy egy pár pinába belemarkolt még lehet jó rendező. Az ilyen Sárosdi féle művésznők, akiknek húsz év múlva jutott eszükbe, hogy valaki megfogta nekik menjenek a f@szra...
dr. prédikátor
@karma1: Sőt miután kiverte le is szophatja, nyilvánosan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.