Kisbabát vár a két olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang édesanyja. Kiderült, hogy ezért nem láthatta élőben a fiai győzelmét, mert a baba miatt, elővigyázatosságból pár napra be kellett feküdnie a kórházba. A vizsgálatok után mindent rendben találtak az orvosok, négy hónap múlva pedig érkezik a legkisebb családtag.

Kelemenné Szabó Szabina várandóssága miatt ke­rült kór­házba még a téli olimpia alatt. A terhesség ötödik hónapjában jár, teljesen stresszmentesíteni kellett, még fiai döntőjét sem nézhette.

Szabina asszony Shaolin Sándort és Shaoangot kímélve nem beszélt a problémáról, amely terhességével volt kapcsolatos.

Napokig kórházban voltam, a doktorok azt tanácsolták, hogy a döntőt ne nézzem élőben. Szerencsére már minden rendben van

– mondta a Ripostnak az édesanya.

A Liu testvérek édesanyja ezért nem láthatta élőben fiai olimpiai győzelmét

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang rövidpályás gyorskorcsolyázó és édesanyjuk Kelemenné Szabó Szabina a magyar téli olimpiai csapat fogadási ünnepségén a Gyakorló Jégcsarnokban 2018. február 25-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

A fiúk viszont alig várják a kistestvér érkezését, Liu Shaoang a Blikknek elmondta, örülne, ha majd ő is korcsolyázna.

Bízunk benne, hogy egészséges lesz a kistesó, és minden rendben lesz majd vele és anyukánkkal is. Már nagyon várjuk az érkezését.

Hozzátette:

Adná magát, hogy ő is korcsolyázzon, de nem hiszem, hogy a női váltó is testvérpárral áll majd fel egyszer. Még a jövő zenéje, hogy milyen sportágat választ.

A születendő kislánnyal már négyen lesznek a testvérek – a fiúknak ugyanis van egy 12 éves húguk is, Liu Léna, aki szintén gyorskorcsolyázik.

Forrás: Ripost, Blikk, nlcafe.hu, 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Kisbabát vááár? Most ez hirtelen sok kérdést vet fel bennem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.