A Piramis lenyomta A Falat,  jön újra A Nagy Duett és még egy sor bejelentés.

Fischer Gábor a csatorna programigazgatója jelentette be, hogy visszatér a magyar tévék egyik legnépszerűbb műsora. A Nagy Duett tavasszal jön, bár pontos dátum még nincsen. 

Tavasszal visszatér A Nagy Duett és más nagy bejelentések a TV2-től

Szintén jön a TV2 csoport műsorán a népszerű Dr. Csont sorozat, ami Fischer Gábor szerint komoly veszteség a nagy versenytárs RTL Klubnak. A programigazagtó mindezt a Sorozatwikinek adott interjújában mondta el, ahol arról is beszélt, hogy nem lopták A Piramis című műsorukat, hanem vásárolták a licensz jogot, de nem árulta el, hogy kitől, ezt üzleti titoknak nevezte, és elmondta hogy volt oka félni az RTL Klubnak a TV2 új játékától, ezt a nézettségi adatok is megmutatták.

Tavasszal visszatér A Nagy Duett és más nagy bejelentések a TV2-től

Dr. Csont

A Nagy Duettel is elégedettek voltak:

"Valóban jól teljesített, nagyon ügyelünk arra, hogy hétvégén és főleg vasárnap nagy figyelem összpontosuljon a showműsorainkra. A nézők szeretik A Nagy Duettet, sikerült igazán szórakoztató szereplőket felvonultatni. Így minden összejött a műsorral kapcsolatban, amit szerettünk volna elérni."

Fischer Gábor elmondta, hogy felépítették a magyar tévézés jelenlegi legnépszerűbb kábel portfólióját, és még a most gyengélkedő Prime sorozat csatornát is átpozicionálják, hogy növeljék a nézettséget, mivel a sorozatok nézettsége csökkenőben van a tévékben. De az Izaura TV a háztartások 70 százalékában elérhető, a Kiwi TV, a Humor+, a FEM3 vagy a Spíler TV is jól szerepel.

A legnagyobb harc a szerinte a Barátok közt és Éjjel-Nappal Budapest idősávjában van az RTL Klubbal, itt a  Ninja Warrior Hungary csökkentette jelentősen a vetélytárs nézettségét.

Emellett idén érkezik még a a Taken, az Elrabolva című mozifilm sorozat verziója.

"Portfólió szinten a tavalyi évünk parádés eredménnyel zárult. Nagyon sokat nőttünk, míg a versenytársunk csoportszinten csökkent. Nem is keveset, 1,7 százalékpontot, ebből csak 1,1 az RTL Klub. Ez annyit jelent, mintha az RTL csoportból eltűnt volna egy AXN méretű csatorna. A mi programstruktúránk jövő-orientált."

- értékelt Fischer Gábor a Sorozatwiki.hu kérdésére.

Sorozatwiki.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.