Rövid idő alatt a TV2 húzóműsora lett A Piramis.

A vetélkedő éppen két hónapja indult és bár az RTL Klub háromszor is programstruktúrájának megváltoztatásával próbálta lefaragni hátrányát Stohl András vetélkedőjével szemben, úgy tűnik, nem találják a gameshow ellenszerét. A Piramis eddigi 45 adása a műsor ideje alatt a legnézettebb program volt a négy évesnél idősebb nézők körében, és a másik fontos, 18-49 éves nézői korcsoportban is mindössze háromszor talált legyőzőre. A Fal február 5-i indulása óta is minden nap nézettebb A Piramis a teljes lakosság körében, egy-egy epizódot átlagosan több, mint 825 ezren követnek figyelemmel, ez közel 200 ezerrel több, mint A Fal átlagos nézőszáma.

15 ezren jelentkeztek a Piramisba

Így Balázs hiába kérkedett azzal, hogy az „övé nagyobb", bizonyítani nem tudta állítását. A nézők azért is szeretik A Piramist, mert amellett, hogy valóban sorsfordító lehet a párosok számára a játék kimenetele, az adás nem csak a végén, de játékközben is rengeteg izgalmat tartogat. Elég egyetlen nullázó rekesz és akár több tízmillió forint is semmivé lesz, vagy akár egy rossz döntés miatt a kint összegyűjtött összes pénz elveszhet. Az elmúlt 45 adás során több, mint 130 millió forintot vittek haza a nyertesek, a legkisebb összeg 40 ezer forint volt, a legnagyobb pedig több, mint 28 millió! Stohl András szerint nehéz kívülállónak maradni a játék során.

Azzal, hogy már a játék elején tudjuk, hogy mire gyűjtenek a párok, óhatatlanul is elkezdünk nekik szurkolni. Sokan esküvőre, új otthon vásárlásra, vagy éppen gyermekük boldogulására szeretnének minél több pénzt nyerni. A két-két és fél órás felvétel alatt szinte harmadik játékosként izgulnom velük végig a játékot, ha nyerő szériában vannak, én is euforikus állapotba kerülök, ha milliókat buknak, velük bosszankodom – árulta el a TV2 műsorvezetője.

A nézettségi sikereket látva a TV2 úgy döntött, folytatja a játékot. A felhívásra közel tizenötezren jelentkeztek, a felvételek pedig jelenleg is zajlanak, így tavasszal még több héten keresztül szurkolhatnak a nézők A Piramisban megküzdő játékospároknak.

(Kisalföld)

Cikk- és címlapkép: TV2, Youtube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
A piramisjáték szervezése a gazdasági bűncselekmények közé tartozó bűntett a magyar Büntető Törvénykönyv szerint. :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ne kövezzen meg senki érte, de nekem baromira nem jön be ez a Piramis. Az Áll az alkut figyelem, de ez is már nagy csalódás a régihez képest.
sokanvagyunk
A piramisjáték szervezése a gazdasági bűncselekmények közé tartozó bűntett a magyar Büntető Törvénykönyv szerint. :D
F_Viktor
1) A Piramis A Fal lenyúlása!
2) Az RTL piaci alapon, évi 3 milliárdból működik, míg a vajna TV2-jébe a magyar kormány évi 31 milliárd forint közpénzt borít bele!
verőce21
"Az RTL piaci alapon, évi 3 milliárdból működik"? - kétkedve olvasom.
Egy tetszőleges, bármelyik, megyei kórház, 14 milliárdból "működik" évente.
Kookas
@verőce21: de azt elhiszed hogy számolatlanul kapja a milliárdokat a nemzetes de inkább ss kormánytól?
adrenalink
@F_Viktor: tegnap 14:46-ra Amikor anno kishazánkat is élérte a valóságshow őrület, a TV2 BB-jét minden szívfájdalom nélkül lenyúlta a az RTL Valóvilágja. Abba a TV2 rendesen belebukott, a VV-t meg a mai napig időnként leporolják mindannyiunk nagy örömére:-))
F_Viktor
@verőce21: Bocsi, a 3 (RTL Klub) és a 31 milliárd forint (TV2) az a saját gyártású műsorokra vonatkozik! Tényleges éves költségvetésük ennek kb. nyolcszorosa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.