A közéletből való távozásra szólította fel Hadházy Ákost, az LMP társelnökét a Fidesz szombaton. Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Hadházy Ákos korábban az igazság bajnokaként tüntette fel magát, de ez a máz az elmúlt napokban lehullott róla. Mostanra mindenki számára ismertté vált, hogyan bánt el egy idős szomszédjával, hogy lakását megszerezze, és egy három lakásból álló társasház kizárólagos tulajdonosa legyen. A kormánypárti politikus azt mondta, hogy először tartási szerződést ajánlott szomszédjának, aki ezt nem fogadta el, s ekkor keményebb eszközökhöz folyamodott az LMP társelnöke. Először elzárta az idős ember ivóvizét, akinek az udvarról kellett vizet vinnie, fürdeni a város szociális intézményébe kellett járnia - tette hozzá. Ezután Hadházy Ákos félmillió forintot követelt az idős embertől, akinek 70 ezer forintos nyugdíja volt, azon a címen, hogy felújíttatta a társasház tetőszerkezetét. Ezt nem tudta...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van, fosnak? Pedig milyen szepen felepitettek egy hazugsagot, es a ven alkoholista is jobbletre szenderult, a fide$$ meg a lanya legnagyobb oromere, - pont idoben... Aprilis 8.-a utan mar nem lett volna erdekes...
Na, hogy is volt a meszilolo szomszedjanak, rivalisanak, Varadi Andras juhasznak a halala?
Es Welsz Tamas mitol is lett ongyilkos egy rovid uton, megbilincselt kezzel?
Aztan az a ket igazoltato rendor, aki miatt egy tanar szivrohamban elhunyt?
Hany ember halala szarad a mocskos fitymasz lelken?

Nem inkabb nekik kene elhuzni a redvasba?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mi van, fosnak? Pedig milyen szepen felepitettek egy hazugsagot, es a ven alkoholista is jobbletre szenderult, a fide$$ meg a lanya legnagyobb oromere, - pont idoben... Aprilis 8.-a utan mar nem lett volna erdekes...
Na, hogy is volt a meszilolo szomszedjanak, rivalisanak, Varadi Andras juhasznak a halala?
Es Welsz Tamas mitol is lett ongyilkos egy rovid uton, megbilincselt kezzel?
Aztan az a ket igazoltato rendor, aki miatt egy tanar szivrohamban elhunyt?
Hany ember halala szarad a mocskos fitymasz lelken?

Nem inkabb nekik kene elhuzni a redvasba?
nezelodo
Ejnye fiúk, faluhelyen mindenki a saját háza előtt söprögetett, főleg így tavasztól vasárnap reggel. Jó, a mások nyakán élő nyerészkedők nem, de ideje lenne már ha gyakorolnátok egy picit a saját magatok által szóban oly nagyon támogatott tisztességes viselkedésformákat.
RonaGyuri
ha igaz is lenne, akkor is egy igazi fordított Tiborcz panasza!!! =))
persez ez erős túlzás hisz szó sincs "száz meg százezert rabol" -ról, hisz már milliókról szól a dolog! =))
desiro
Hiteles hírforrás meg, aki ide hozta, nem kell elolvasni. Sötétség honol a koponyájában, még a tiborcz lámpák sem világítanak.
kereső
Én megvárom, hogy Budai követelje!Ki ez a Puskás nevű?
SystemError
@durbincs: Mi van bérgerinctelen? Ótvarka! Az anyanyelveden írni sem tudsz!:) Azzal sajnos nem lehet mit kezdeni, hogy fogalmazni sem tudsz. A szellemi képességeken nem lehet javítani, de többi orvosolható...:) Ajánlom figyelmedbe, hogy migráns rettegés közben ismerd meg hazád irodalmát..! Vagy a dagadt bérIT-s geciknek mindegy, mert a Habony nem a látszatért fizeti a kis taknyokat?
papa.49
@Horizont: A Hadházy már sok borsot tört az orruk alá, és ugye azt se feledjük tőlük ugrott ki, és ez is bassza a csőrüket rendesen !!!
F_Viktor
1) gondola, lehet gyűjteni a pénzt az elvesztett perre! Vagy ezt is az adófizetőktől lopjátok el?
2) Hadházy ezt még fityeszes korában, a keresztyén-maffia erkölcsi normái szerint követte el?
3) Nofene, hirtelen érdekelni kezdett benneteket a nyuggerek szociális helyzete, a 70 ezer forintos nyugdíjuk, amiből se gyógyszerre, se normális ételre, se tüzelőre nem telik?
Vagy ez a nyugger valamiért fontosabb nektek, mint a többi magyar nyugdíjas?!

Elmész ám a picsába, te kijafaszom puskás!
desiro
Hú de kreatív ez a nyomoronc, még mindig kérdőjel.
X-ray
@durbincs: te egy akkora barom vagy! Hadházyt a szádra venni? Ne merjed! A te szád már nagyon sz@ros!
csipetke
Hadházy pedig velünk együtt azt szeretné,ha a fidesz tűnne el a közéletből.
csipetke
@desiro: 17:37 Durbincs nagy valószínűséggel diszlexiás,és az iskolában az írásjelek közül csak a kérdőjelet sikerült a fejébe verni.De itt ezen a fórumon szerintem még senki nem olvasott tőle értelmes hozzászólást,ez nyilván a fejében lévő zűrzavar,és a diszlexia miatt lehet.
Aki Én
@durbincs: Ha a szomszéd elől elzárt víz miatt (már tudjuk, hogy ez nem igaz) el kellene tűnnie a közéletből, akkor mit kéne tenni azzal, aki a vejével bűnszervezetben lopja a közpénz milliárdokat, melyben európai szervezet nyomoz?
De tudunk még feltenni ilyen kérdéseket ezrével.
Szóval a lényeg az, hogy ha ez igaz is lenne, kezeljük a helyén.
Megértem, hogy Hadházytól is remegtek.
Yoda69
(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

OLVASATLANUL TOROL!
advocat
FIDESZ? Már egy Hadházytól is fo...tok? És a szomszéd elfogadta volna, csak a leányok féltették a "nagyértékű" hozományt? Ők azért benne vannak. Mert ugye, ha van hagyatéki tartozás, akkor kisebb az örökség.
csipetke
@Eriksson: 13:27 Ezt a negyedórát érdemes rászánni mindenkinek erre a riportra,sőt az ezt követőre Márki-Zay Péterrel,és minden világos lesz.Köszi,hogy belinkelted...
csipetke
@durbincs: 12:56 Egyet árulj el,erre nagyon kiváncsi vagyok.Ápr.8.-a után,ha a fidesz bukik,te miből fogsz élni?És egyébként a fizetésed szavanként kapod?Vagy mondatonként?És a kérdőjelekért külön díjazás van?Vagy az írásjelek közül csak ezt ismered,mint haladó diszlexiás?
desiro
@durbincs: Fuss amíg teheted TE bocskoros román köcsög.
csipetke
@Shikari: A 13.27 hsz-ben van egy link,szánd rá azt a negyedórát,nézd meg,és utána örömködj.Szerintem nem fogsz.A fidesznek egy újabb genyó húzása,tényleg érdemes megnézni..
quadrocopter
Világos! Az távozzon, aki rendesen szopatja és szorongatja a koszos hordát!
Ti mikor akartok eltakarodni a halál vérvörös péniszére, csicskák?
Az orosz vonalas idióta barommal együtt!
quadrocopter
@durbincs: Verik a fejedet rendesen ma is! Mert buta vagy, csicska!

GONDOLA.HU...bruhuhuhuhuhu...hihihihihi...mese buta birkáknak!...vaú...vaú...húúúúúú...nagy zavar van a Nemzethy Hazugsággyárban!
desiro
@durbincs: Voltam anyádnál és nem futottam, megdicsért a teljesítményemért.
X-ray
@X-ray: Az öregapád kénköves büdös rongyba tekert farkával szórakozz te hülye gyerek!
vladimir putin
@durbincs: te amúgy elolvastad azt, amit írtál?
csipetke
@desiro: 17:37 Lehet,hogy a kérdőjelért több pénzt kap,meg azért is,ha ilyen idiótán,értelmetlenül irkál,mert szerintem ezt a sok f@szságot,amit itt nyom,senki nem tudja értelmezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.