Fenekestül forgatnák fel az adórendszert az ellenzéki pártok, ha győzedelmeskednének az áprilisi országgyűlési voksoláson – derül ki a mérhető társadalmi támogatással rendelkező ellenzéki pártok választási programjából. Az elképzelések között vagyonadóról is szó esik, a leghajmeresztőbb ötlettel mégis Gyurcsány Ferenc pártja állt elő. A szöveg leginkább úgy értelmezhető, hogy a munkáltatók nem a dolgozóknak utalnák át a fizetést, hanem a kormány irányítása alatt álló adóügyi szervezetnek, s majd az fizetné ki a bért. Egyelőre talányos, milyen érdeke fűződne bármely politikai szereplőnek ahhoz, hogy a fizetéseket az adóhivatalnak fizessék be a vállalkozások, és ne azoknak, akik megkeresték. Sokak Magyarországa című irat 2017-es verziójában az olvasható, hogy a „NAV hivatalból, hatóságból alakuljon Adóügyi Szolgálattá (ASZ)”. Majd később ehhez hozzáteszik, hogy „a munkavállalók kiszolgáltatottságának csökkentése érdekében a munkáltató valamennyi alkalmazottja bruttó bérköltségét az...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Rátenné a kezét a rohadék strómanra na meg a vejkóra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
most így kampányidőszakban mindent összehordanak...felét sem tudnák megvalósítani amiket megígértek de nem törődnek mert tudják, hogy ugysem jutnak oda...
Clavigo
Na bazd meg,,,Jó lesz vigyázni !! Amivel gyurcsányt besározzák ezek,,,,azt rövidesen végre is hajtják ezek a nemzethhy tetvek...Nocsak-nocsak... ÓÓvakodj a törpe Cigánytól..
quadrocopter
@durbincs: Nem megy a jópofizás csicska! Buta vagy hozzá!

Amúgy meg: "GONDPOLA.HU?...Bruhuhúhúhúhúúúúú...hihihihi...vaú...vaú...sőt Gyurcsány gyerekeket sütne, kínlódjatokm csak, buta birka beveszi, a többi meg értelmes!
Clavigo
@durbincs: Téged ki kérdezett,,,,,,fartúró ?
quadrocopter
@durbincs: Mit szenvedsz nyöszörögve, te kis szellemi toprongy?
Megvolt már a "betevő" minvirslid?
Csiklandozzák szádat a szőrszálak?
Volt ma herepacsi?
Tényleg a nyakadra lehet húzni fejedről a bőrt?
El is köpöd magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.