Indoklás nélkül, hangos szóváltásban mondtak fel Friderikusznak. 

Heves vita előzte meg Friderikusz Sándor távozását a Music FM rádiótól. A hosszú kihagyás után a csatornán visszatérő műsorvezető korábban talányosan fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy mikor hallhatják őt újra az emberek a rádióban, ezt követően pedig a csatorna hivatalossá is tette: megszűnik Friderikusz vasárnap délelőtti műsora, amit a Bors szerint kevesen hallgattak.

Hotelben balhézott Friderikusz?

A rádió vezetősége nem indokolta meg, miért ért véget ilyen hirtelenséggel a Friderikusz által vezetett műsor, a lap pedig megtudta:

heves vita előzte meg a televíziós-rádiós távozását.

Egy informátor szerint Friderikusz pont erről beszélt a rádió vezetőjével egy budapesti luxushotel halljában, de a beszélgetés

heves vitává, majd veszekedéssé fajult. Úgy tudni, Friderikusz annyira kiabált, hogy a szálloda alkalmazottainak is közbe kellett lépniük.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: Youtube/TV2 Magyarország

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
A klasszikus gameboy fantasztikus volt, ma mar kevesen jatszanak vele. Friderikusz a maga idejeben nagyon szorakoztato volt.
Főlökött
Fridivel annó elszállt a ló, de visszafogta magát, a sok - sok pofon-saller után, amiket kapott. Egy beért, meggondolt - megfontolt műsorvezetővé vált -> szerintem. Mely már nem tör olyan összegekre, mely a számológép 'kijelzőjére sem fér rá'-> Árpa könyvében volt, nem tör olyan babérokra, hogy megmondja a világ-megváltás képletét, hanem egy érdekes, ténylegesen a nézőket lekötő, mondanivalóval ténylegesen ellátott, mondhatni jó műsorokban szórakoztatta a publikumot. Azért is írtam, hogy beérett műsorvezető lett, nem is lehetne párhuzamot vonni a mostaniakkal és Vele.
Az, hogy kiakadt, lehet azért is, mert olyan dolgokat mondtak Neki, melyek ezt hozták elő belőlle, de szerintem kizárt. Az viszont, hogy "a szálloda alkalmazottainak is közbe kellett lépniük", na ez vicces lenne. Nem olyan stílusú és mentalitású lenne szentem, ha kiakasztó dolgokat mondanak neki, ezt ténykedje, majd megoldják a bíróságon, mivel Ő olyan. És ez így a jó és a helyes. Tehát ismerve a személyt, ez egy hasbaakasztós - megvezetős cikk :)))
terlasz
@Szeparepa2: Voltak ettől már sokkal jobb észrevételeid is! Van igazságod, de ez azért mégiscsak felületes vélemény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.