Nátha, allergia és arcüreggyulladás gyakori tünete az orrdugulás. Ilyen esetekben sokat segít a kezelőorvos által, jól megválasztott orrcsepp, mely akár hosszú távon is biztonsággal alkalmazható. Vannak azonban olyan esetek, amikor az orrdugulás tartósan fennáll és gyógyszerek, orrspray-k segítségével sem mulasztható el. Ha ilyen panaszunk jelentkezik, mindenképp forduljunk fül-orr-gégészhez, aki alapos kivizsgálás során tudja feltárni a […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nihil
A Puskás Akadémia egyetlen magyar focistájának ajánlásával (a többi ugyanis migráns g*ci, és nem tudnak magyarul - sem irodalmian, sem irodalmiatlanul; és az is elgondolkodtató, hogy a bőszen migránsozó, és emiatt milliárdokat teljesen feleslegesen elégető orbán hátsó kertjében migráns g*cik rúgják a bőrt - én vélek felfedezni némi ellentmondást a propaganda és a valóság között):

www.youtube.com/watch?v=hGsVA6ROuC8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.