Mi jut eszünkbe a kék színről? A víz, a tenger, a napsütés – csupa pozitív, megnyugtató dolog. Legyen szó bármely árnyalatáról, egy biztos, idén tavasszal mind divatos lesz. A fashiondays.hu stylistjai azt is elárulják, hogyan hordjuk, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle.

A kék lesz a tavasz színe!

Varázslatos motívumok

A szezon egyik legnagyobb újdonsága a különböző motívumok megjelenése. Bármerre nézünk, szokatlan mintákkal találkozhatunk, amelyek nemcsak egyedivé varázsolják a ruháinkat, de arra is lehetőséget adnak, hogy jobban megmutassuk a személyiségünket. A trendi témák most a tenger, az állat- és a növényvilág.

Pasztellmámor

A kék világosabb árnyalatai meglepőek lehetnek még a fagyosabb márciusi reggeleken, ugyanakkor tavasziasabbá tehetik a viseletünket, és feldobhatják a kedvünket egy borúsabb, szürkébb napon. Ne feledjük: a visszafogott öltözékhez jól illik egy feltűnő kiegészítő.

Farmervariációk

A farmernadrág alapdarabnak számít, amely sohasem megy ki a divatból: a 80-as évek óta csak a szár- és a derékrész, a hossza változik egyik szezonról a másikra. Idén tavasszal attól igazán trendi, ha rojtok, hímzések díszítik. A nadrágok mellett ne feledkezzünk meg a farmerből készült kabátokról, ruhákról sem.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.