Majdnem eseménytelenül, de lezajlott az ellenzék első tárgyalása az egyéni választókerületi koordinációról. A legizgalmasabb pillanat az volt, amikor LMP-s Vágó Gábor a 444-nek azt sérelmezte, hogy a DK közepesen száraz pogácsával ugyan megkínálta őket, de a Gyurcsány-féle viszkiből biza’ nem adott. Az eseményről hamarosan videóriporttal jelentkezünk. Az LMP kecskeméti jelöltje a 444 riporterének ennek okáról … Az LMP kecskeméti jelöltje a 444 riporterének ennek okáról azt mondta, hogy köszönik a meghívást a DK-nak, megsüvegeli a gesztust, és a pogácsa is csak közepesen volt száraz, de még így is hagy némi kívánnivalót maga után a vendéglátó, Gyurcsány Ferenc viselkedése.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ennek a vágó gábornak teljesen elment az esze?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
pödör bajusz, Gyurcsánnyal ellentétben inkább te nézel ki mindig úgy, mint aki be van nyomva, vagy másnapos. Egyetlen megnyilvánulásodat sem tartottam eddig számottevőnek, ezt sem, mert a problémák kezelése nálad szárazpogácsa szinten van.
koszpeko
@durbincs: trzu ... nmtzre??? lpzjixcvbnm?? #&@?? #&@{}˘^???
Yoda69
@staro2: Azota bocsanatot kert az Egyenes beszedben Gyurcsanytol, de eszmeletlenul lejaratta sajat magat, de ami rosszabb az osszefogas eszmejet is.
namihami
@koszpeko: A jelek szerint Te már érted. Hát igen, a közös nevező megkönnyíti az ember életét.
koszpeko
@namihami: Csak így lehet oltani ezt a hülyét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.