Majdnem eseménytelenül, de lezajlott az ellenzék első tárgyalása az egyéni választókerületi koordinációról. A legizgalmasabb pillanat az volt, amikor LMP-s Vágó Gábor a 444-nek azt sérelmezte, hogy a DK közepesen száraz pogácsával ugyan megkínálta őket, de a Gyurcsány-féle viszkiből biza’ nem adott. Az eseményről hamarosan videóriporttal jelentkezünk. Az LMP kecskeméti jelöltje a 444 riporterének ennek okáról … Az LMP kecskeméti jelöltje a 444 riporterének ennek okáról azt mondta, hogy köszönik a meghívást a DK-nak, megsüvegeli a gesztust, és a pogácsa is csak közepesen volt száraz, de még így is hagy némi kívánnivalót maga után a vendéglátó, Gyurcsány Ferenc viselkedése.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ennek a vágó gábornak teljesen elment az esze?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
koszpeko
@durbincs: ???olptiu??...???kljiouztiop??...???tzuiolkjiu???
Yoda69
Ennek a vágó gábornak teljesen elment az esze?
Pálinkás Pál
Ez a vágó az a kackiás bajszos majompalánta???Tökéletesen illik az LMP arculatához...Tökélete államtitkár lenne belőle a fidesz-jobbik-lmp koalícióban!!
CsipkeRózsa
A pestisracok.hu írása, úgy kell olvasni, hogy hazudik.
desiro
durbincs túl sok koccintóst ivott. A pesti gecik nagyon hitelesek.
Peller Anikó
Múltkor amikor találkoztam a széllel csak úgy bűzlött a pálinkától. Olyan szaga volt mint egy hajléktalannak.
namihami
Ez is csak egy újabb lmp-s agymenés, amivel ki tudnak hátrálni. Nehogy véletlenül olyan helyzetbe kerüljenek, ahol felelősséget is kéne vállalni. A Parlamentben jó meleg vagy klíma van, a fizetés is jó--miért kellene még dolgozni is? És ha a voksaik száma kevésre sikeredne, akkor még mindig oda lehet törleszkedni (miként néhány volt-szoci már eljátszotta) egy-két államtitkári stallumért. A pénz ott is meglesz.
A schifferi vér nem válik vízzé.
@koszpeko: Ez jó. De érti vajon?
staro2
@Yoda69: Én is azt hiszem, hogy igen, elment .Az biztos, hogy vágó a politikai felelősségnek teljesen híján van ezért maximum kutyasétáltatásra alkalmas.
Vagy a teljes lmp, vagy a vágó csoportja nem akarja az ellenzéki megegyezést.
Ismerve a fiatalembert inkább úgy vélem, hogy egy klikk az lp-ben nem akar összefogást. vágó ezért dobta be a döglött macskát az asztalra.
Nem hiszem, hogy nem fogta fel, hogy ekkora kárt okoz ezzel.
koszpeko
@durbincs: trezujkolé???...??pztiuop??...???klprtzuiíyxcv??? jkloztu?
simmering73
"Vágó szerint száraz volt a pogácsa. Ez a fontos ebben a pillanatban. Én megvárnám, amíg teljesen megkeményedik, és azzal verném szét a fejét, hogy amikor az ország sorsáról van szó, akkor őt a pogácsa izgatja. Lerészegezte Gyurcsányt, amit nem tudhatunk, mert nem voltunk ott, de bárcsak lett volna részeg az egész társaság, itták volna le magukat a sárga földig, és egyeztek volna meg. De Vágó Gábor ún. “józansága” rosszabb a részegségnél."
nepszava.us/bartus-laszlo-orban-es-az-lmp-komfortzonaja/
koszpeko
@namihami: Csak próbálok az ő nyelvén kommunikálni vele (ufoul), hátha ezt megérti.
Pataky Attilát ő hozta vissza szerintem egy távoli bolygóról.
Kérdem én, minek?
Maradhattak volna mind a ketten.
koszpeko
@durbincs: rtzuhgfjio?..??lkjiuoz???lkmvbgh??...KLáuizolasdfgh???#&???
kereső
@staro2: nono,egy okos,intelligens kutyus nem szereti a gyenge minőségű embereket. Inkább otthagyja,vagy ha ez az ember még egy kis stilű rossz indulatú is ráadásul,azt el is kergeti.
Szóval nem biztos,hogy vágó megfelelne kutyasétáltatónak.Mint ahogy politikusnak is csapnivaló.
Ő tényleg lehetséges,hogy többet visz,mint hoz.
lampa laz
pödör bajusz, Gyurcsánnyal ellentétben inkább te nézel ki mindig úgy, mint aki be van nyomva, vagy másnapos. Egyetlen megnyilvánulásodat sem tartottam eddig számottevőnek, ezt sem, mert a problémák kezelése nálad szárazpogácsa szinten van.
koszpeko
@durbincs: trzu ... nmtzre??? lpzjixcvbnm?? #&@?? #&@{}˘^???
Yoda69
@staro2: Azota bocsanatot kert az Egyenes beszedben Gyurcsanytol, de eszmeletlenul lejaratta sajat magat, de ami rosszabb az osszefogas eszmejet is.
namihami
@koszpeko: A jelek szerint Te már érted. Hát igen, a közös nevező megkönnyíti az ember életét.
koszpeko
@namihami: Csak így lehet oltani ezt a hülyét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.