5-ből 4 hölgy vágyik erre az ágyban Szexuális fantáziái mindenkinek vannak – s bár többnyire nem él ezekkel, beszélni érdekes lehet róluk. Tudtuk-e például, mire gondolnak leggyakrabban a nők a szex fantáziák terén? A legtöbb embernek megvannak a maga szexuális fantáziái. Hogy mik ezek, azokat többnyire sosem köti mások orrára, de van az a pillanat, […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hááát...gyanítom sok nőt igencsak kielégíti a párja...hazaér pocsojarészegen, a hol voltál már megint kérdés után alaposan elveri, majd gyógyítás gyanánt hátulról jól bevág egy injekciót az análba..

ez az igazi szex..másnap folytatódik a nevelő verés, mert nincs reggeli, és nem úgy nézett rá a nője a kivert szemével, ahogy elvárható..-méghogy mozog a fogad? mitől?
parasutyo
ühüm, ezt tanúsíthatom... némely hölgyemény igencsak kívánja ha verbálisan legyalázzák az aktus közben. sikoltozva kéri a keresetlen szavak folytatását miközben izomból tolom a szerszámot a gyalupadon... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.