Hamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek a közeljövőben megtartják az első tárgyalását.

A nyolc évig tartó kapcsolatról Viaszbaba címmel írt könyvet Krencsey Hella. 

A fiatal nő azt állítja, az évek alatt megjárta a poklok poklát, bántalmazással, lelki és fizikai terrorral vádolja a színésznőt.

 A lány azt állítja hogy, nyolc éven keresztül volt egy férjezett, ismert magyar színésznő szeretője, majd élettársa.

Krencsey Hella a Mokkában elárulta, hivatalból le kell folytatni a bírósági ügyet, azért a nyolc évnyi bántalmazásért, lelki és fizikai terrorért, amit átélt egykori szeretője mellett, de reméli, mihamarabb pont kerülhet a bírósági ügy végére.

Elmondta, hogy tavaly májusban beszéltek utoljára exével, de a találkozás nem alakult valami jól.

Egykori párja hol öngyilkossággal fenyegetőzött, hol azt mondta, hogy többet nem akarja látni.

Hozzátette:

sajnálja, hogy több olyan színésznő belekerült a történetbe a találgatások miatt, akiket ez nem érint, azt azonban továbbra sem mondja el, hogy kiről van szó, ki volt a párja – szerinte exe kiállhatott volna, és elmondhatta volna, hogy róla van szó.

Forrás: Origo, Blikk, Tv2

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ha valaki 8 évig tűri,hogy bántalmazzák,és az most mindegy is,hogy férfi egy nőt,vagy mint ebben az esetben,nő bántalmazott nőt,az meg is érdemli,és nem érdemel sajnálatot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
@durbincs: Ő sem szeret kupakolni egy kupakossal...
nezelodo
@durbincs: Ha a te fajtád kihal azzal csak nyer az ország, és a hiányodtól szűköl a nárcisz kutya Hatvanpusztán, az zene a normális ember füleinek.
karma1
Na ez a ribanc ne szoljon egy budos szot sem, mert ha FIZIKAILAG nem elt folyamatosan egyutt a szineszno holggyel - hisz annak ferje volt ! -, akkor 8 even keresztul o jart a szinesznohoz, es nem forditva!
O"ra' is ervenyes a medves-nyuszikas vicc, mikor a medve azt mondja a nyuszinak: "Nyuszika, te csak szopni jarsz ide?"

Aljas, penzehes dolognak tartom. A leszbikussag nem is olyan erdekes ebben az esetben, csak az, hogy 8 evig valami miatt megis jo volt a szinesznovel, hiszen o jart vissza hozza, de ugy latszik, a holgy kirughatta ezt a kis mocskot.

Ugyanilyen ragalmazo konyvet irhatott volna akkor is, ha egy ferfinak a szeretoje lett volna 8 even at, mondom, a leszbikussag nem lenyeges csak az, hogy o ebbol penzt akar szakitani...
nihil
Az ismert magyar akárki...
Ez meg ki már megint, akit ismernem kéne?
Most hallok erről először, de most is csak azért, mert valaki leszbikus a környezetében.
Azt a qrva jó életbe!
csipetke
Ha valaki 8 évig tűri,hogy bántalmazzák,és az most mindegy is,hogy férfi egy nőt,vagy mint ebben az esetben,nő bántalmazott nőt,az meg is érdemli,és nem érdemel sajnálatot.
szettevette
Ennek a nőnek még a nézését sem bírom!
ittott
ki nem szarja le. másként ki nem bassza meg.

nyuszika miért jársz a medvéhez.
megvert.
NEM!
KIVERTE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.